EXCLUSIV  Mircea Diaconu: Zic un singur lucru ca să NU mă voteze lumea

Candidatul independent la alegerile prezidențiale Mircea Diaconu transmite un mesaj ca să nu-l mai voteze electoratul. 

Mircea Diaconu susține că în România ar trebui să fie egalitate între hoți. În acest context, candidatul la prezidențiale menționează că și corupția e "o formă de hoție", iar atunci când cineva ar produce o ilegalitate ar trebui să fie reținut pe loc.

Mircea Diaconu, candidat independent pentru alegerile prezidențiale, dar susținut de PRO România și ALDE, a vorbit în direct la interviurile DCNews, despre corupția din România. 

”Zic un singur lucru, ca să fie foarte limpede ce cred sau cum gândesc, ca să nu mă voteze lumea. De asta și spun. Corupția e o formă de hoție? Atunci, ca niște matematicieni ce suntem, zicem: Mulțimea hoților include și mulțimea corupților. Deci trebuie să tratăm mulțimea hoților, inclusiv cea a corupților, implicit. Deci oriunde s-ar petrece pe teritoriul României o hoție, o corupție, sau combinate, că până la urmă sunt cam același lucru, fără discuție, cineva aflat imediat în apropiere, de tip organ, procuratură, ce vreți, trebuie să acționeze imediat. Ori la noi se întâmplă undeva un act de corupție... până se află... nu e de competența lui, a altuia, trece și merge dosarul până ajunge într-un mic grup specializat care stă undeva și se numește DNA. Între timp ăla fură mai departe, cum știm bine că asta e istoria noastră recentă. Eu vreau egalitate între hoți. Pe teritoriul României eu vreau egalitate între hoți. Oriunde ar fura cineva ceva, orice, sau dacă ar fi corupt, pe loc trebuie să vină cineva să îl ia și gata”, a precizat Mircea Diaconu în direct la DCNews

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel