Mircea Diaconu, interviu live la DC News

Candidatul independent la alegerile europarlamentare 2014, Mircea Diaconu, vine, vineri, la DCNEWS.RO LIVE, la ora 18:30. 

Îi puteți adresa întrebări, care-i vor fi citite în timpul interviului. Le așteptăm în secțiunea de comentarii a acestui articol. 

DCNEWS.RO a lansat o serie de interviuri live cu personalități ale vieții politice, sociale și culturale pe care nu trebuie să le ratați!

Emisiunea de vineri îl va avea invitat pe actorul Mircea Diaconu, care a străbătut țara într-un ARO galben, pentru a le vorbi oameni despre proiectul său politic, dacă va obține un mandat în Parlamentul European. El pledează pentru două noțiuni de bază: familia şi şcoala. 

VEZI și: Exclusiv: Pericolul care îl paște pe Diaconu. Ce spun Florina Cercel, Mircea Albulescu și Dorel Vișan

Mircea Diaconu a vrut să candideze pentru funcția de europarlamentar pe listele PNL, însă, în urma unui comunicat al Agenției Naționale de Integritate, care atrăgea atenția că este incompatibil în baza unei decizii definitive din 2012, a fost scos de pe aceste liste. A ales să-și dea demisia din partid și să candideze ca independent. Într-o săptămână a strâns semnăturile necesare și în ciuda mai multor contestații, instanța a decis: Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare. Mai are de trecut un hop până în Parlamentul European, cel al voturilor. 

VEZI și: Principala țintă a lui Diaconu pentru Parlamentul European

Invitatul va discuta cu Bogdan Chirieac și Val Vîlcu. Ei îi vor pune lui Mircea Diaconu și întrebările pe care le postați la secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail [email protected]. Emisiunea poate fi urmărită live video și audio pe DCNEWS.RO, vineri, de la ora 18:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel