Principala țintă a lui Diaconu pentru Parlamentul European

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile europarlamentare, a explicat, joi, că principala sa țintă dacă va ajunge în Parlamentul European va fi aceea de a se ocupa de "abuzurile" care sunt comise împotriva cetățenilor români, atât în țară, cât și în afara ei.

"Tema mea principală este, așa cum a început această poveste, un abuz din partea unor autorități ale statului asupra unui cetățean, care sunt eu. Tema s-a regăsit într-o mulțime dintre cei care mi-au trimis aceste semnături și după aceea am vorbit cu ei. (...) E o frustrare imensă pe această temă și e o realitate netratată. Tema mea, dacă va fi ca pe 25 să am un mandat din partea lor, este să mă ocup de abuzurile care se fac împotriva cetățenilor români în țară și în afara sa", a declarat Mircea Diaconu, la Mizil, citat de Agerpres.

Citește și: EXCLUSIV. Diaconu dezvăluie planurile pentru Parlamentul European. "În niciun caz nu le voi da lor votul meu"


Actorul a precizat că dorința sa este aceea ca "cetățeanul să fie egal cu statul" și între cele două părți să existe încredere.

"Teoria mea, dorința mea, visul meu este ca cetățeanul să fie egal cu statul, (...) să fim egali. (...) Nu se poate trăi în comunitate decât cu încredere unul în celălalt. Încrederea nu poate exista decât în termeni de egalitate. (...) Sigur că nu mai am încredere (în stat—n.r.) pentru că, pe pielea mea, am văzut cum se poartă statul cu mine", a adăugat candidatul independent la alegerile europarlamentare 2014, din 25 mai.

Vezi și: Update 19 mai. Alegerile europarlamentare 2014 - Prognoza DCNews: Rezultatele fiecărui partid și ale candidaților independenți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel