Urmărește emisiunea live


Exclusiv: Pericolul care îl paște pe Diaconu. Ce spun Florina Cercel, Mircea Albulescu și Dorel Vișan

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Emoțiile cresc pentru Mircea Diaconu, candidatul independent care s-a luptat până în ultima clipă pentru a ajunge în marea cursă pentru europarlamentare. Multă lume îl susține pe marele maestru, dar rămâne de văzut dacă acest lucru îi va garanta un loc în Parlamentul European. 

Printre cei care sunt alături pe Diaconu se numără și colegii săi de breaslă: Florina Cercel, Mircea Albulescu și Dorel Vișan. Contactați de DC News, îndrăgiții actorii și-au spus părerea despre omul care a făcut ocolul României în 22 de zile.

Dorel Vișan, despre pericolul care îl paște pe Mircea Diaconu

"Nu mai știu cu cine să votez, dar cred că îl voi alege pe Mircea Diaconu. Cred că el este mai proaspăt, nu știe șmecheriile pe care le fac alții și nici nu face promisiuni mincinoase. România are nevoie de oameni de caracter care să-i reprezinte și în Europa, dar și în țară. Din păcate, aici este necazul României. Stăm prost cu partea de caracter. În rest... e bine", a declarat Dorel Vișan pentru DC News. Întrebat cum i se pare modalitatea pe care Mircea Diaconu a ales-o pentru a-și face campanie electorală, actorul a mai adăugat: "A fost o campanie foarte frumoasă. A fost o formă de a se apropia de oameni, de a-i întreba ce necazuri și ce dorințe au. Problema este să și poți rezolva aceste necazuri. Mircea Diaconu nu știe, dar intră într-o combinație în care va fi marginalizat în momentul în care va dori să facă ceva pentru popor".

Mircea Albulescu îi dă votul lui Diaconu

Contactat de DC News, Mircea Albulescu a spus că și el îl va vota pe Mircea Diaconu. "Știe el de ce îl voi vota. Este nevoie de un om ca el în Europa pentru că Mircea Diaconu vorbește altfel decât alții", ne-a zis Mircea Albulescu.

Florina Cercel, mesaj emoționant pentru colegul său de breaslă

Marele actor se bucură și de susținerea Florinei Cercel: "Eu am semnat lista de susținere pentru Mircea Diaconu. Sunt convinsă că el va câștiga – pe bună dreptate – un loc de europarlamentar. Mircea Diaconu a pledat cel mai corect și cel mai direct pentru drepturile cetățeanului în fața statului".

VEZI ȘI: Principala țintă a lui Diaconu pentru Parlamentul European


Cât despre campania electorală pe care a ales să o facă Mircea Diaconu, îndrăgita actriță a adăugat: "A fost o campanie extraordinară, de bun-simț și loială. A arătat că are iubire, tandrețe și multă căldură față de popor. E mare lucru!". În încheiere, Florina Cercel a transmis și un mesaj de încurajare pentru alegerile europarlamentare: "Să-i transmiteți că sunt alături de el cu sufletul și cu mintea. Mă bucur foarte mult pentru gândurile lui și pentru faptele lui. Sunt mândră că fac parte din breasla lui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel