Mircea Băsescu, condamnat. Adrian Ursu: Aștept fața lui Băsescu Traian

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu, a fost condamnat, în primă instanță, la patru ani de închisoare cu executare. Jurnalistul Adrian Ursu este de părere că acești patru ani se vor transforma în câteva luni de închisoare cu executare.

"Sentința de astăzi vorbește pentru prima dată despre bani. (...) Cât despre sentință, cei patru ani cu executare pe care i-a primit Mircea Băsescu se vor transforma în câteva luni de închisoare, având în vedere că va beneficia de reducere și i se vor scădea lunile de arest preventiv și de arest la domiciliu. Va rămâne, dacă nu greșesc cu cinci sau șase luni de executare a pedepsei", a spus jurnalistul Adrian Ursu, la Antena 3. El a precizat că se va întâmpla ceea ce a spus doar dacă instanța de fond va păstra numărul de ani de închisoare cu executare și că rămâne de văzut ce se va întâmpla la recurs.

"E interesant de văzut fața fratelui, cam cu ce mesaj va mai ieși de data aceasta", a spus Adrian Ursu, amintind că Traian Băsescu a ieșit public într-o intervenție în seara de dinainte de termenul de judecată în care ar fi trebuit să se pronunțe judecătorul pentru a pleda pentru nevinovăția fratelui său.

"Aștept, deci, fața lui Băsescu Traian, acum când, frati-su este condamnat, nu mai este doar inculpat", a conchis Adrian Ursu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel