Mircea Badea, surprins de Radu Tudor. Pariu lansat în direct

Radu Tudor și Mircea Badea
Radu Tudor și Mircea Badea

Radu Tudor are o provocare pentru Mircea Badea.

Mircea Badea a spus că, în urmă cu 15 ani, a fost ultima dată cu trenul. „Mi-a fost de ajuns. Am zis că nu mă mai duc cu trenul”, a mărturisit Mircea Badea, duminică seară, la Antena 3. 

„Prin natura experiențelor mele, cel puțin o dată la două, trei săptămâni sunt în gară”, a mărturisit, ulterior, Radu Tudor, spre surprinderea lui Mircea Badea: „Serios?! Pe bune?!”

„Da! Uite, vreau să pun un pariu cu tine. Deci, noi doi mergem în gară. Gara de Nord are 12 linii. Și facem prin sondaj: orice tren pe care vrei tu să-l luăm, astăzi, mâine, în următoarea săptămână, pun pariu că nu vei găsi nicio garnitură numerotată de la 1 la 7, de la locomotivă până la final. La noi începe așa: vagonul 456. Vagonul 3. Vagonul 624. Vagonul 8. Vagonul 2. Vagonul restaurant. Și, în final, vagonul 9. Deci, nu există niciun tren care să respecte ordinea vagoanelor, dar sincer nu am înțeles de ce”, a spus Radu Tudor. 

„Eu nu mai pun întrebări”, a intervenit Mircea Badea, făcând ulterior referire la ministrul Drulă: „Domnul Drulă m-a speriat. Aspru, dar sever, a venit domnul Drulă și a zis: nu am decât cinci minute. Păi știți că directorul... e foarte bun, e profesionist. Noi, aici, suntem profesioniști, altceva, altă întrebare. Iordache era haios când era cu altă întrebare. Suntem profesioniști, altceva. La revedere, pa, pa!”

„Au mai fost astăzi vreo 20 de întârzieri, toate cu explicații, evident: este caniculă. România este singura țară din lume unde este caniculă?! Dacă te duci în sudul Italiei, unde sunt 40 de grade în mod constant, și trenul întârzie mai mult de 15 minute iese cu nenorocire. La noi, să fiți pregătiți, vine canicula, în loc de șase ore, faceți 16”, a spus Radu Tudor. 

VEZI ȘI: Nervi întinși la maximum pentru românii care au plecat în vacanță în afară țării. Ministrul Drulă n-are soluții nici pentru cei 15 lei plătiți

VEZI ȘI: BOMBA SERII! Armand vs. Tudorache. Curea: ”Știți că numărătoarea paralelă a liberalilor confirmă că a fost fraudă la Sectorul 1?!” Av. Drăgan intervine urgent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel