Mircea Badea, replică pentru Andrei Caramitru în contextul cu Gheboasă la Untold

Facebook Mircea Badea
Facebook Mircea Badea

Mircea Badea are o replică pentru Andrei Caramitru.

Într-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru și-a exprimat punctul de vedere față de dezbaterea apărută în spațiul public după ce tinerii au fost surprinși la Untold cântând versuri obscene împreună cu Gheboasă:

„Haos pe Facebook de la generația peste 40-50 de ani că ăia mici ascultă Geboasă și ăla zice cu p**a c**zda chestii de alea, înțelegi, haos vai vai ce nenorocire. Copiii!!!! Educația!!!!!

Băi ipocriților, dar țineți minte când aveați 14-15 ani și desenați p**i pe pereții școlii în spate sau pe ziduri ca să șocați? Țineți minte ce bancuri aveați atunci și cum vorbeați de gagici și alte chestii? Vorbeați academic? Nu de alta că nici măcar la Sava la tocilari unde am făcut eu numai academic nu vorbeam între noi.

Și acuma vă treziți - bătrânei și conservatori mai rău decât părinții voștri - zicând și ei ca și ceilalți de dinaintea lor “vai maică ăștia tineri au înnebunit, se duce lumea de râpă”.

De 3000 de ani, bătrânii zic același lucru despre tineri și la fiecare generație 'se duce lumea de râpă'“, a scris Andrei Caramitru.

Replica lui Mircea Badea:

„Poate domnul Caramitru o avea dreptate. Eu nu știu ce spuneau bătrânii acum 3000 de ani. Domnul Caramitru pare foarte avizat. Așa spuneau bătrânii acum 3000 de ani?!... Dar observ că, la persoanele vigilente care îi demască pe „ipocriți”, există tentația irezistibilă către a simplifica. Dar noi, pe vremuri, în afară de vorbitul pe care îl invocă domnul Caramitru, mai făceam niște chestii, de exemplu... mai citeam Dostoievski.

Nu se rezuma totul la: „dă-te, bă, în p*”. Sau mergeam la Teatrul Mic la Richard al III-lea, cu Ştefan Iordache. Simplificarea doar pentru a demasca ipocrizia - pe care nu o contest - a generației din care fac și eu parte... nu mi se pare inteligentă. Întotdeauna simplificarea nu este deșteaptă, este chiar stupidă. Dacă l-aș acuza de ceva pe domnul Caramitru, în acest context cu Gheboasă, este simplificarea”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Gheboasă vrea în politică! A făcut marele anunț după scandalul de la Untold: Vorbiți cu domnul Ponta - https://www.dcnews.ro/gheboasa-vrea-in-politica-a-facut-marele-anunt-dupa-scandalul-de-la-untold_925576.html

VEZI ȘI: Mircea Badea îi dă replica lui Udrea în controversa cu Untold: E foarte periculos ce face - https://www.dcnews.ro/mircea-badea-ii-da-replica-lui-udrea-in-controversa-cu-untold-e-foarte-periculos-ce-face_925438.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel