Gheboasă vrea în politică! A făcut marele anunț după scandalul de la Untold: Vorbiți cu domnul Ponta

Gheboasă
Gheboasă

Gheboasă vrea în politică! A făcut marele anunț.

Invitat în direct la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Gheboasă a spus că vrea să între în politică. 

„Am văzut că dumneavoastă aveți o legătură foarte strânsă cu domnul Victor Ponta. Mi-aș dori să-i spuneți că eu îmi doresc să ajung președinte la Partida Romilor. Dacă se poate cumva să facă tot posibilul să mă aducă în funcție, eu sunt de acord”, a zis Gheboasă, moment în care Victor Ciutacu i-a zis: 

„Păi Ponta să te aducă șef și la Partida Romilor cred că este greu”.

„Sau vorbiți cu domnul Klaus Iohannis, cu cineva, vă rog frumos”, a continuat Gheboasă.

Președintele Partidei Romilor „Pro-Europa” este Nicolae Păun.

Partida Romilor „Pro-Europa”, asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990.

În perioada 2013-2016, asociația Partida Romilor „Pro-Europa” a implementat programul național „Totul pentru sănătate, totul pentru educație” care a urmărit, printre altele, creșterea numărului de copii romi înscriși la licee și facultăți pe locurile special alocate de Guvernul României în cadrul măsurilor afirmative pentru îmbunătățirea situației comunităților de romi, și să ofere adulților romi șansa să își reia studiile.

Nicolae Păun este un politician român de etnie romă, membru fondator al Partidei Romilor „Pro Europa” și deputat din partea acestui partid în Parlamentul României.

În legislatura 2000-2004, Nicolae Păun a fost deputat din partea partidei Romilor și președinte al Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale. În legislatura 2000-2004, Nicolae Păun a fost membru în grupul parlamentar de prietenie cu Republica Coasta de Fildeș. Nicolae Păun a fost reales și în legislaturile 2004-2008, 2008-2012, 2012-2016.

VEZI ȘI: UNTOLD 2023 și Gheboasă - Dovada ipocriziei totale are milioane de vizualizări. Oripilații care se dau de ceasul morții ar trebui să vadă asta / video - https://www.dcnews.ro/untold-2023-si-gheboasa-dovada-ipocriziei-totale-are-milioane-de-vizualizari-oripilatii-care-se-dau-de-ceasul-mortii-ar-trebui-sa-vada-asta-video_925418.html

VEZI ȘI: Replică după scandalul cu Gheboasă de la Untold. Oamenii care ascultă „Cu scândura de la pat / Leano, eu am să te bat” ne recomandă să ne protejăm copiii de trapperi - https://www.dcnews.ro/replica-dupa-scandalul-cu-gheboasa-de-la-untold-oamenii-care-asculta-cu-scandura-de-la-pat-leano-eu-am-sa-te-bat-ne-recomanda-sa-ne-protejam-copiii-de-trapperi_925336.html

VEZI ȘI: Puștii de la Untold: „Mi-a spus mami să-i arăt ce ascultam când era pe scenă Gheboasa”. Ce trimiteau, de fapt / Video tare - https://www.dcnews.ro/pustii-de-la-untold-mi-a-spus-mami-sa-i-arat-ce-ascultam-cand-era-pe-scena-gheboasa-ce-trimiteau-de-fapt-video-tare_925447.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel