EXCLUSIV  UNTOLD 2023 și Gheboasă - Dovada ipocriziei totale are milioane de vizualizări. Oripilații care se dau de ceasul morții ar trebui să vadă asta / video

Gheboasă
Gheboasă

În țara în care unii încă se ghidează după horoscop, se tratează cu leacuri băbești și sunt interesați doar de emisiunile cu și despre mâncare, s-au trezit unii - parcă proaspăt întorși pe planeta Pământ, să-și dea ochii peste cap, îngrijorați de soarta copiilor României care au mers la UNTOLD 2023.

„Falimentul educației românești!”, „A murit educația!”, „Protejați-vă copiii!”, au fost mesajele celor plecați de pe planeta Pământ care pare că au revenit printre noi odată cu Untold 2023.

Și pentru a vă arăta cât de ipocriți sunt românii care astăzi se dau de ceasul morții pentru că tinerii ascultă trapperi precum Gheboasă, haideți să facem un calcul simplu. La Untold au fost aproximativ 100.000 de tineri, dintre care minori poate jumătate dintre ei.

Și continuând matematic, aflați că „versurile” lui Gheboasă - „Dă-i ț#gancă” - nu s-au născut la UNTOLD. Versurile - sau cum vreți să le spuneți - sunt pe Youtube de... mai bine de un an. La această piesă, trapperul a strâns 14 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI.

Și există și un remix la „Dă-i ț#ganca” care a strâns încă 7 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI.

Mai sunt și alte clipuri cu „Dă-i ț#ganca” cu alte 18 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI.

De altfel, orice piesă trapp a lui Gheboasă are vizualizări de ordinul milioanelor. Așa că nu știu de ce s-au trezit deontologii să-l atace pe Gheboasă taman acum, la un festival la care au participat aproape 100.000 de oameni, când trendingul românesc este, zi de zi, plin de Dani Mocani, Bogdan de la Ploiești, Tzancă Uraganu, Luis Gabriel și așa mai departe, iar vizualizările lor sunt de ordinul milioanelor. 

Unde au fost, până acum, românii care astăzi mor de grija copiilor? 

Gheboasă este extrem de popular pe TikTok și YouTube, cu milioane de vizualizări, iar tinerii îi știu pe de rost „versurile”. De ce atâta indignare când există poeți care folosesc același limbaj și au primit distincții precum Marele Premiu Eminescu la Botoșani. Atunci nu erați la fel de șocați? Sau... dacă ai pielea de culoarea albă atunci este în regulă. Că vorba sociologului Gelu Duminică... poate scandalul are legătură cu etnia lui Gheboasă. „Au fost mai mulți cântăreți de trap pe scena de la UNTOLD. Toți, fară excepție, cu versuri pline de vorbe urâte, organe sexuale și chestiuni legate de sex. Întreb și eu pentru un prieten: de ce lumea a sărit doar pe Gheboasă?”, a întrebat retoric Gelu Duminică.

Iar cei care își dau ochii peste cap la textele lui Gheboasă și care, probabil, stau doar prin biblioteci, mă gândesc că o știu pe Ileana Negrea care a primit Premiul Eminescu pentru poezie, cu un poem „avangardist”.

„Să stăm așa/  În timp ce lumea asta/  Se duce dracului/ Cu virușii și ghețarii/ Și animalele și planetă/ Și chiriile și evacuările și șomajul/ Și violența domestică și precaritatea/ Încremeniți/ Și perverși/ Uitând de toate/ P#zda mea e o mașinărie războinică/ Care vrea să își facă dreptate/”

Să nu se înțeleagă că o critic pe Ileana Negrea. Doar am vrut să arăt cum este România extremelor.

Și ca să nu spuneți că promovez incultura, propun să încheiem cu o poezie a marelui poet român din toate timpurile. Nu-i mai spun numele că apoi spuneți că-l asociez și compar cu Gheboasă. 

„Şezi călare drept în dop


Şi să mergem în galop


Ohohoi cum salt [cu] gust


Şi te zvârl din p#lă-n sus


Şi te prind în pulă iar,


Dilce fată ca un dar.


Stai, drăguşă, iar mă salt!


C-acu vine celălalt


Moment dulce când de rod


Tu mă s#gi, eu mă sl#bod


Oh, apără-te, cum nu pot


S-intru-n tine, dragă, tot,


Să mă bag în p#zdă-adânc,


Dinăuntru să te mânc


[Să mă bag în p#zda ta


Dulce fată, fata mea!]”

VEZI ȘI: Replică după scandalul cu Gheboasă de la Untold. Oamenii care ascultă „Cu scândura de la pat / Leano, eu am să te bat” ne recomandă să ne protejăm copiii de trapperi - https://www.dcnews.ro/replica-dupa-scandalul-cu-gheboasa-de-la-untold-oamenii-care-asculta-cu-scandura-de-la-pat-leano-eu-am-sa-te-bat-ne-recomanda-sa-ne-protejam-copiii-de-trapperi_925336.html

VEZI ȘI: Gheboasă „a oripilat” România la UNTOLD 2023. Sociologul Duminică: Se propune stropirea cu aghiasma mare, se leșină de grija viitorului / video - https://www.dcnews.ro/gheboasa-a-oripilat-romania-la-untold-2023-sociologul-duminica-se-propune-stropirea-cu-aghiasma-mare-se-lesina-de-grija-viitorului-video_925326.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel