Mircea Badea, DEVASTATOR: PDL-istul care a trântit o bătrână "n-o să mai fie viu"

Mircea Badea a lansat un apel către liderul PDL care a dat de pâmânt cu o bătrână în comuna Nana. 

"Fac un apel călduros și viguros către interlopii de dreapta să nu mai agreseze o femeie. Poate a fost bunica copilului lovit de Traian Băsescu. Să nu mai agreseze bătrânele în halat, să mă agreseze mă și pe mine, de ce nu mă agresează și pe mine, să mă agreseze și pe mine că eu abia aștept. Doamne, crede-mă! Deci fastama mea, când stau eu așa și spun bă ce mi-ar plăcea mie să fac, să dau într-unul d-ăsta. Mamă, deci cât de rău o să dau într-unul d-ăsta, sigur, în legitimă apărare, că d-aia zic să mă agreseze și pe mine, dar, dacă nu mă agresează. (..) Eu aș vrea să dau într-unul d-ăsta uite cum era cremvuștiul ăla cu păr care înjura, înjura, ne înjura", a spus Mircea Badea în intervenția din emisiunea Sinteza Zilei. 

Întrebat de Radu Tudor "Tu crezi că în viu...?", Mircea Badea a spus: "Care-n viu? N-o să mai fie viu". Radu Tudor a continuat întrebarea: "Poți să-l confrunți pe ăsta?". Mircea Badea a răspuns: "Eu, sincer să fiu, văzând ce protuberanță are în partea din față a organismului- cum să zic altfel? Ori are tripleți, ori e însărcinat cu tripleți- eu am crezut că, de la efort, face infarct, bă să zic că a murit unu' acolo, uite umflatul ăla, bă da uite că n-a murit că acum înjură. Deci, domnu' Fileață, bre sau fă Fileață, nu știu cum să mă exprim mai modern, te aștept când vrei tu. Mâine am niște treabă, dar poimâine, dacă nu se naște Vasilică, pe bune dacă nu vin prin comuna Nana". 

VEZI și: Imagini șocante: Un lider PDL dă de pământ cu o femeie la Nana. Un deputat PMP stă impasibil la câțiva metri de locul incidentului 

"Bine că s-a ridicat (n.r. bătrâna trântită), că dacă nu se ridica...", a subliniat Mircea Badea. "Domnu' Fileață era nervos că dânsul citise cărțile lui Patapievici și era foarte nervos că nu l-au decorat până la urmă. Băi cum să nu-l decoreze pe Patapievici?", a mai spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel