Mircea Albulescu, fotografie emoționantă după operația pe cord

Bucurie extraordinară pentru fanii maestrului Mircea Albulescu, oferită de Marian Gaşpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă, din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare, unde actorul a suferit, miercuri, o intervenție chirurgicală pe cord. 

„Maestrul Mircea Albulescu vă îmbrățișează pe toţi cu aceiaşi vervă şi umor, din mijlocul "inimoaselor " asistente de la Terapie, azi de dimineaţă, când povesteam despre Legenda Meşterului Manole care a zidit-o pe Ana (cea din stânga imaginii!), iar noi am schimbat Legenda, să o zidim pe Ana în "inimile zdrobite", acolo printre vâlvele inimii să ne facă mai veseli şi iubitori veşnici. Cu drag va îmbrăţişez şi eu, Marian", a scris pe contul său de Facebook medicul Marian Gaşpar, citat de tion.ro.

Mesajul optimist este însoțit și de o fotografie emoționantă, realizată în salonul în care se află în continuare internat actorul Mircea Albulescu pentru recuperare. 

Miercuri dimineaţă, Mircea Albulescu a fost operat pe cord, chirurgii de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara făcându-i un triplu by-pass.

Actorul Mircea Albulescu a fost operat pe inimă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel