Minoră găsită decedată într-un lac pe Bistriţa

Operatiuni-cautare-scafandri
Operatiuni-cautare-scafandri

Încă o minoră a fost găsită decedată la barajul Săvineşti, acolo unde prietena ei a fost găsită înecată săptămâna trecută.

O minoră în vârstă de 15 ani a fost găsită decedată, marţi, în râul Bistriţa, la barajul Hidrocentralei din comuna Săvineşti, fiind vorba de prietena fetei de 15 ani care, de asemenea, a fost găsită înecată la aceeaşi hidrocentrală, pe 27 aprilie.

Trupul fetei a fost găsit de angajaţii hidrocentralei în timp ce efectuau curăţarea grătarelor, a declarat, pentru Agerpres, sublocotenentul Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. Pompierii au intervenit cu o barcă şi au adus corpul neînsufleţit la mal, de unde a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Comisarul şef Paul Tablan, inspectorul şef al IPJ Neamţ a declarat, pentru Agerpres, că cele două minore erau din comuna Valea Ursului şi erau dispărute de acasă din 23 aprilie, dar familiile nu au dorit mediatizarea cazului. Pe 27 aprilie a fost găsit primul cadavru şi în urma investigaţiilor s-a constatat că cele două fete s-au mutat într-o baracă CFR dezafectată, alături de doi băieţi.

[citeste si]

Aceştia au povestit poliţiştilor că fetele ar fi mers la canalul de fugă al râului Bistriţa ca să se spele şi să spele şi hainele. De aici a apărut ipoteza că cele două au alunecat în apă şi s-au înecat. Inspectorul şef Paul Tablan a declarat că toate probele şi indiciile conduc în direcţia unui accident, şi nu o sinucidere sau o crimă.

Procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunaulul Neamţ a preluat dosarul penal şi va da o soluţie în acest caz. Se aşteaptă rezultatul necropsiei şi pentru fata găsită marţi. În cazul celei găsită înecată pe 27 aprilie, în urma necropsiei s-a constatat că nu are urme de violenţă, iar moartea s-a produs din cauza înecului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel