Mineri în grevă. Nu vor să mai intre la muncă

Minerii de la o carieră din Lupoaia au refuzat să mai muncească și și-au exprimat nemulțumirile față de programul stabilit de conducere. 

Aproximativ 200 de mineri de la o carieră din Complexului Energetic Oltenia (CEO) protestează în acestă dimineață și refuză să mai muncească. 

Conform conducerii companiei, oameni nu sunt mulțumiți de programul de lucru de sărbători și susțin că angajații de la livrări nu au nicio zi liberă în comparație cu cei care lucrează în producție, conform Adevărul.

"Se află în grevă minerii care urmau să intre în schimul I şi cei din schimbul III care au ieşit de la lucru. S-au solidarizat cu cei de la livrări, pentru că nu este normal ceea ce se întâmplă. Suntem obligaţi să lucrăm la foc continuu pe nişte salarii de mizerie raportate la alte companii ale statul. S-a ajuns în această situaţie din cauza lipsei de personal din sistemul productiv. În schimb s-au făcut angajări politice la birouri, pe salarii foarte mari. Atunci să vină ei şi să lucreze în locul nostru", a declarat  liderul de sindicat de la cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel