Milano: Alertă cu bombă la Consulatul SUA

alertă_bomba
alertă_bomba

La Consulatul general al Statelor Unite din bulevardul Principe Amedeo, în Milano, în jurul orei locale 17:30 (18.30, ora României) a fost declanșată alerta de securitate, după ce în clădire a fost depistat un colect suspect, a relatat Corriere della Sera, în ediţia online, potrivit Mediafax.

În aceeași clădire  funcționează și sediul postului de radio Radio Montecarlo. În urma alertei cu bombă, personalul din imobilul din bulevardul Principe Amedeo a fost evacuat, iar o agenție de pirotehniști urmau să percheziționeze întreaga clădire.

Timp de câteva minute, au fost închise și ieșirile de metrou și străzile adiacente la clădire.

Aceeași sursă a anunțat ulterior că alarma cu bomă a fost falsă.

Pe fondul temerilor privind un complot al reţelei teroriste Al-Qaida, Departamentul de Stat al Statelor Unite a emis o avertizare de călătorie la nivel global, valabilă până la sfârşitul lunii august, cetăţenii americani fiind îndemnaţi să dea dovadă de vigilenţă în timpul deplasărilor externe.

În paralel, Statele Unite au anunţat vineri închiderea a zeci de ambasade şi consulate din Orientul Mijlociu, din cauza unor ameninţări specifice provenind în principal din Yemen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel