Mihai Voropchievici. Numărul destinului, ce job ți se potrivește

La  „Adevăruri Ascunse"  de la Antena 3, Mihai Voropchievic a arătat cum poate să te influențeze cifra destinului jobul pe care îl alegem.

Există coduri de descifrare, punând cifre de la 1 la 9, sub fiecare cifră începem să înșiruim literele alfabetului. Deci A, B, C, D, E, F, G, H, I,  ne-am oprit, și o luăm  în continuare. Când ai astea, poți afla ce vibrație ai la nume, dar poți, la fel de  bine, când aduni ziua, ziua ta de naștere, cu luna nașterii și cu anul  și aplici cifra forței destinului. Calea vieții sunt două cifre de destin, care sunt foarte puternice pe care numai oamenii puternici le pot duce în viață: 11 și 22. 

De obicei, în numerologie se cam fuge să se facă portretul celui cu 11, să-i arate mai multe calități negative  decât pozitive, și atunci vii cu 112 și îl tratezi ca pe o cifră normală.

Cu 22, la fel. 10 ani am stat sub un destin 22, care în loc să-l suporte  ne-a adus pe latura materială, l-a făcut pe 4 și aț'i vâzut ce s-a întâmplat. 

Ca să știți cum e cu cifra destinului, adunați ziua dumneavoastră cu luna și cu anul și ne dă cifra 1, nu din prima, dă 10, 38, 36. Adunate, când sunt două le mai adunăm o dată și le reducem la o singură unitate.     

1 - aceștia sunt liderii, inițiatorii, oamenii care pornesc pe un drum foarte anevoios cu multe încercari și lecții de viață, e individualist, este un lider. Un profesor autoritar, toate profesiile independente, individuale, avocat, procuror, șef de loc de muncă.

2 - cooperanții, cei maleabili, lucrează foarte bine în echipă, sunt mult mai puternici decât 1, stau în spate dar mișca lucruri, buni consilieri, buni profesori, oameni care știu sa asculte problemele celorlalți. Asistentă medicala, medic, un om care se pune în slujba altora.

3 – Zglobii, guralivii, actori,muzicieni, industria de spectacol. Sunt explozivi, au oratorie. Sunt făcuți să fie în fața oamenilor.

4 – mai sobri. Autoritar, directivi, masca de seriozitatea, omul care știe să-i pună la punct, să dea valori și nu o să vină să te lingă. Pragmatici, buni manageri, buni șefi, buni sa rezolve lucrurile grele, sunt individualiști ca 1. Sobri, au de pierdut pentru că nu-și exteriorizează sentimentele.

5 – buni negustori, călători, exploratori, curioși, incisivi. Poate face absolut orice, dar greutate mare este să decidă ce vrea să facă. Dacă a ales un drum bun o ridică la rang de artă. Poate vinde orice.

[citeste si]

6 – De trei ori acel 2, e dragastos, afectiv, actor, interpreta, cântecul te duci la suflet. Te trimit la lacrimi. Se pliază să-i facă fericiți pe ceilalți. Au alegeri dificile în viață. Totul despinde ori de sfera artistică, de un public. Pot fi consilieri, avocați. Sunt sensibilii.

7 - Sunt oamenii care în momentul când intră într-o temă, studiu, cercetare, un detectiv bun, îi plac lucrurile misterioase, preoti, oamenii care fac analiză. Sunt introverțiți când vrei să intri cu bocancii în viața lor. Sunt intuitivi.

8 - Oameni de forță, de avengura, afaceriști, manageri, s-au născut cu simțul banului. Se duc acolo în multinaționale, de obicei aduc și bunăstare și distrugere. Este o cifră a extremelor. Poate ajunge în vârful piramidei, dar dacă a pierdut simțul omeniei, au căzut și trebuie să o ia de la zero.

9 – Este sufletul Domnului, bunătatea întruchipată, sare în ajutorul unui câine nepăstuit. Este atât de aerian pentru că nu știe să facă bani. Poate să se și îmbogățească. Sunt asistente, surorile de caritate. Este un omn înălțător, dar irealist. Sunt artiștii. Are multe probe de încercări în viață.

11 și 22 - sunt foarte puternici dar distrug. 11 se pierde în miezul problemei. 22 - stabilește niște țeluri mari, greu de atins, nu sunt utopici, sunt realiști, dar îi distrug pe cei din jur. Face imixtiuni în viața altor oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel