Mihai Rotaru, investitorul U Craiova: Am băgat 13,5 milioane euro. Nu am recuperat nimic

CSU Craiova
CSU Craiova

Acţionarul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a declarat, marţi, că a investit 13,5 milioane de euro în peste cinci ani şi nu a recuperat până acum niciun cent. 

El a adăugat că doreşte să recupereze această sumă din participarea echipei în grupele Ligii Campionilor. 

"În cei peste cinci ani de Ştiinţa, am investit aproximativ 13,5 milioane euro în acest club. Niciun cent din această sumă nu a fost retras şi nici nu am de gând să o fac. Visez doar ca într-o bună zi această investiţie să fie recuperată dintr-una sau mai multe participări în grupele Champions League", a afirmat Rotaru într-o scrisoare deschisă adresată suporterilor şi publicată pe site-ul oficial. 

Strategia, de la preluarea clubului 

Acţionarul susţine că până acum strategia pe care a făcut-o la momentul preluării clubului a dat roade. 

"S-au împlinit recent cinci ani de când, împreună cu colegii mei, mă ocup de destinele Universităţii Craiova. Când am pornit investiţia, ne-am construit o strategie. O strategie ale cărei principale obiective au fost şi rămân redobândirea demnităţii Universităţii şi a suporterilor săi şi creşterea naturală a clubului din punct de vedere sportiv, financiar şi al valorilor tuturor elementelor care compun brandul Ştiinţa. Această strategie, zicem noi, a dat roade. Din punct de vedere sportiv: am câştigat un trofeu după 25 de ani; am terminat pe podiumul Ligii I după 23 de ani; centrul de copii şi juniori este între primele trei din ţară; echipa naţională reînvaţă să vorbească olteneşte. De asemenea, din punct de vedere al valorii brandului: suntem pe primul loc la numărul de spectatori pe teren propriu; pe primul loc la abonaţi; pe locul 2 la încasări din publicitate. Dacă ne cumpărăm abonamente, nu o facem pentru ca vreun acţionar să retragă sumele investite, o facem pentru ca Ştiinţa să rămână un club solid şi să crească în valoare, de la an la an", a mai afirmat Rotaru. 

Echipa de fotbal Universitatea Craiova ocupă ultimul loc în clasamentul noii ediţii a Ligii I, cu un singur punct după două etape. Formaţia condusă de italianul Devis Mangia a încheiat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu CSM Poli Iaşi şi a pierdut, 0-1, în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel