Urmărește emisiunea live


Mihai Răzvan Ungureanu: Nu vrem socialism în România

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, că alegerile au arătat "un vot negativ la adresa clasei politice" prin faptul că circa 50% din alegători nu au votat. Acesta a precizat că este nevoie de o analiză la nivelul partidelor, pentru că nu mai vrea socialism în România.

 "Faptul că au votat aproximativ 50% din numărul total al alegătorilor înseamnă că restul de aproximativ 50 de procente nu s-au simţit reprezentaţi de actuala clasă politică. Vorbim despre un vot negativ la adresa clasei politice şi trebuie să ţinem cont că în cei 22 de ani de democraţie marea majoritate a proceselor electorale s-au constituit pe vot negativ, ceea ce înseamnă sancţiune, şi nu susţinere", a precizat pentru Mediafax, Mihai Răzvan Ungureanu.

”Avem nevoie de vot pozitiv, de votul care susţine proiecte, care susţine implicarea cetăţenilor în proiectele esenţiale", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, care consideră că acum este "momentul propice" regrupării forţelor politice de centrul şi de dreapta "într-o forţă politică nouă în care să se regăsească partide, asociaţii, cetăţeni".

 "Este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice existente, inclusiv în PDL, pe seama rezultatelor electorale înregistrate ieri (duminică - n.r.) şi aceasta pentru că nu vrem socialism în România", este de părere fostul premier.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel