Mihai Pintilii, mesaj de susținere pentru Andrei Vlad

FCSB a remizat aseară pe Arena Națională, cu Dinamo București. Cele două echipe consideră rezultatul un semieșec, în condițiile în care „câinii" au fost egalați în prelungiri, iar echipa lui Becali trage la titlu, în urma CFR-ului.

Gigi Becali a găsit țapul ispășitor, pe tânărul portar Andrei Vlad și a anunțat că vrea să transfere un portar, pe ultima sută de mercato.

"Echipa joacă foarte bine, dar eu dacă eram în locul lui Vlad, apăram mingea aia de la golul lui Torje. Trebuia doar să pui puțin piciorul. Transferăm de urgență un portar! Neapărat facem asta!", a declarat Becali.

„L-am sunat pe Dică şi i-am zis: 'Iartă-mă, tu eşti specialistul, tu ştii mai bine cu Vlad, ai avut dreptate. Toată vina e numai a mea'. Am vorbit, mâine de urgenţă încercăm să facem un transfer, un portar. Am dat telefoane, până mâine seară trebuie să luăm pe cineva. De urgenţă trebuie transferat cineva. Nu o să îl aleg eu, o să aleagă specialiştii din club. Nu ştiu cine va veni", a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Pintilii preia vina asupra întregii echipe

Puștiul de 18 ani, pe lângă critici, are parte și încurajări. Colegul Mihai Pintilii și fosta glorie a Stelei, Daniel Gherasim, i-au luat apărarea lui Vlad.

„De ce se dă vină întotdeauna pe Andrei Vlad? De ce este pus într-o postură proastă? Nu cred că a greşit cu nimic, el doar a încercat să scoată mingea, nu a putut. Nu a ieşit prost pe nicio centrare. E un copil, nu a greşit cu absolut nimic. Nu a scăpat mingea, a încercat să o scoată, dar nu a putut. Noi suntem cu el, îl susţinem, nu cred că a greşit cu ceva. Noi am greşit, noi am luat două goluri, el nu are nicio vină", a declarat Mihai Pintilii.

Gherasim, atac dur la Becali

Gherasim i-a criticat dur pe Gigi Becali și Meme Stoica.

„N-au nicio valoare, nici patronul, nici managerul general. Dacă nu dau încredere unui portar, la 18 ani, n-au nici cea mai mică psihologie! Distrug un copil! Nu poate un copil la 18 ani, la 3 zile de la meciul cu Lazio, să nu acuze presiunea, cu 40.000 de oameni în tribună.

Atât poate copilul. Nu dai în el în astfel de situații, că îl nenorocești. Să aducă un portar cu experiență, de afară, dacă nu au destulă încredere în Vlad. După plecarea lui Niță, dacă aș fi fost la Steaua, aș fi propus aducerea unui portar cu experiență, iar pe Vlad l-aș fi crescut încetul cu încetul", a declarat Gherasim pentru Libertatea."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel