Mihai Lucan, dosar. Vlad Voiculescu, audiat la DIICOT: Domnul Bodog nu vine de nicăieri

Irina Constantin / 08 ian 2018 / 13:09 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu s-a prezentat astăzi la DIICOT pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul medicului Mihai Lucan. 

Vlad Voiculescu le-a declarat jurnaliștilor: ”Cred că a existat un interes foarte clar al unor oameni care se ocupă cu transplantul să nu existe reguli şi de aceea de mulţi ani încoace nu au existat reguli, nu au existat reguli clare. Ce s-a întâmplat în ultimii ani este că şi acele reguli puţine care existau au fost încălcate şi au fost încălcate într-un mod flagrant. Puteţi să vă uitaţi la cine a condus Agenţia Naţională de Transplant. Domnul Lucan a fost preşedintele Consiliului Ştiinţific al Agenţiei Naţionale a Transplantului, puteţi să vă uitaţi la directorii generali de acolo, puteţi să vă uitaţi la domnul Luscalov, puteţi să vă uitaţi la domnul Zota, care conduce de facto această Agenţie Naţională de Transplant de foarte multă vreme”.

”Domnul Bodog nu vine de nicăieri”

El a adăugat: ”Domnul Bodog a fost în Ministerul Sănătăţii mulţi ani înainte, nu vine de nicăieri. Domnul Bodog, de asemenea, a făcut parte din echipa unui corp de control care a fost în inspecţie la Agenţia Naţională de Transplant în urmă cu vreo şapte ani, deci lucrurile nu sunt noi. Corpul de control, de fiecare dată când a mers în inspecţie la Agenţia Naţională de Transplant, a văzut aceleaşi lucruri”. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26