Urmărește emisiunea live


Mihai Chirica, primarul de la Iași, EXCLUS din PSD

Mihai Chirica, primar Iasi. foto: facebook
Mihai Chirica, primar Iasi. foto: facebook

Membrii Comisiei de Etică au decis excluderea primarului de Iaşi, Mihai Chirica, din PSD. Propunerea a fost înaintată Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei.

Edilul nu s-a prezentat în faţa comisiei de etică a organizaţiei unde ar fi trebuit să dea explicații privind atacurile sale repetate la adresa PSD.

Mai mulţi lideri PSD Iaşi i-au reproșat lui Mihai Chirica faptul că în luna ianuarie, filiala municipală, controlată de primarul de Iaşi, şi-a anunţat susţinerea pentru premierul Mihai Tudose, în condiţiile în care organizaţia judeţeană s-a poziţionat de partea lui Liviu Dragnea.

[citeste si]

Mihai Chirica a lansat atacuri la adresa conducerii PSD, mergând până la a cere demisia președintelui partidului, Liviu Dragnea.

Ivan, mesaj de susținere

Europarlamentarul ieşean Cătălin Ivan a transmis un mesaj de susţinere pentru primarul Mihai Chirica în contextul discuţiilor privind excluderea acestuia din partid. 

"Ma suna colegi de la Iasi, colegi alaturi de care am crescut in organizatia PSD, sa-mi spuna ca s-a constituit pluton de executie la comanda lui Dragnea pentru ca Mihai Chirica, primarul Iasului, Gabriel Harabagiu, viceprimar si Sorin Iacoban, fost deputat si presedinte al organizatiei municipale PSD sa fie exclusi din partid.

Aceasta lovitura data PSD-ului arata ca cei care conduc acum partidul au o agenda personala mult mai importanta decat cea a PSD. Din momentul excluderii celor trei, PSD renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga primaria in 2020, si isi asuma public ca nu va mai avea un punct de sprijin la Iasi pentru foarte multi ani de acum inainte. Este o decizie importanta dar, asa cum ne-a obisnuit Liviu Dragnea, neasumata", a scris Cătălin Ivan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel