Mihaela Bîrzilă, la Antena 3: Am decis să difuzăm aceste imagini. Din păcate, s-a întâmplat! video

Jurnalista Mihaela Bîrzilă a explicat de ce a decis să difuzeze o știre, în direct, la Antena 3.

Vorbim despre imaginile în care Niculae Bădălău, senator PSD, a fost apostrofat de protestatarul Marian Moroșanu, zis Marian Ceaușescu, când ieșea din sediul B1 TV.

Mihaela Bîrzilă: Nu mi se pare în regulă!

Mihaela Bîrzilă a explicat de ce a ales să difuzeze imaginile șocante cu protestatarul #Rezist în timp ce senatorul PSD era agresat verbal.

”Am ales să difuzăm aceste imagini. Din păcate, scene cu politicienii puterii hărțuiți în acest mod se întâmplă tot mai des. Ne delimităm de acest gen de comportament, dar am ales să transmitem imaginile nu pentru a-i încuraja pe cei care au ales să procedeze așa, ci pentru a arăta că nu este în regulă să fii pândit, să fii așteptat seara undeva atunci când este vizibil locul în care te afli.

Niculae Bădălău se afla la o emisiune televizată. Individul respectiv știa că se află acolo. L-a văzut și prin geam când a terminat emisiunea. L-a așteptat la ieșire. Mie nu mi se pare în regulă. Am discutat aceste aspecte și cu politicienii implicați, dar și cu polițiștii care ar trebui să ia măsuri... dacă sunt sesizați, desigur! Înțeleg că politicienii vizați de agresiuni pe stradă aleg să nu apeleze la polițiști pentru a nu da amploare incidentelor”, a spus jurnalista Mihaela Bîrzilă, la Antena 3, în emisiunea pe care o realizează - News Magazine.

Iată imaginile, despre care vorbea realizatoarea TV, cu Bădălău și protestatarul #Rezist:

VEZI ȘI: Mircea Badea, șocat de Victor Ponta. Lecția pe care i-a dat-o



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel