Microbuz cu români, accident la Istanbul. Nouă răniți

Carambol pe A1 in apropierea localității Corbii Mari. Mai multe mașini s-au lovit într-un accident
Carambol pe A1 in apropierea localității Corbii Mari. Mai multe mașini s-au lovit într-un accident

Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un accident la Istanbul, iar nouă conaționali au fost răniți, relatează StiriDiaspora.ro. 

"Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Consulatului General al României la Istanbul, s-a autosesizat în urma informaţiilor apărute în mass-media locală referitoare la un accident rutier, produs în cursul zilei de 3 decembrie 2022, în care a fost implicat un microbuz care transporta pasageri către aeroport. În acest context, reprezentanţii oficiului consular au întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile turce, pentru a obţine informaţii oficiale suplimentare cu privire la identitatea şi starea de sănătate a persoanelor afectate, precum şi referitor la circumstanţele producerii accidentului," informează StiriDiaspora.ro care citează MAE. 

Răniții au fost transportați la spitalele din zonă



"Potrivit informaţiilor preliminare obţinute de reprezentanţii consulatului general, în urma acestui accident, nouă cetăţeni români au suferit răni uşoare. Persoanele rănite au fost transportate la unităţi medicale din zonă, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

MAE informează că, la nivelul oficiului consular, nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară în legătura cu acest incident.

Consulatul General al României la Istanbul este în contact cu un reprezentant al grupului de turişti şi continuă dialogul cu autorităţile turce, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară conform competenţelor legale şi în funcţie de solicitări," se mai arată în mesaj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel