Michael Moore: Trump va fi președinte. Nu e o glumă, va învinge

Michael Moore, intelectualul de stânga, celebru pentru eseurile și filmele sale anti-sistem, își avertizează prietenii că Donald Trump va fi președintele SUA. Moore a demonstrat că Trump va fi nominalizat de republicani  mult înainte ca analiștii politici să recunoască ascensiunea ”sociopatului care va fi noul nostru președinte”. Votul în cartierele sărace sau multirasiale va fi șicanat, astfel încât procesul de votare să fie dificil și să dureze mult, iar în acele  secții să nu se atingă pragul de 50%. De cealaltă parte, Trump are cei mai înfocați fani, care se vor trezi la 5 dimineața ca să stea la coadă pentru votare, scrie Moore.

Michael Moore oferă cinci argumente când susține că Trump va învinge.Trump se va concentra pe cinci state din zona Marilor Lacuri, crede Moore. Zona este una intens industrializată. El va ataca acordurile de liber schimb încheiate de Clinton, care afectează locurile de muncă.  Trump a promis taxe de 35% pentru mașinile produse în Mexic, ceea ce i-a adus simpatia muncitorilor. Ce s-a întâmplat în Anglia, unde clasa mijlocie s-a revoltat împotriva globalizării și a votat Brexit se va întâmpla în SUA: clasa mijlocie, lovită economic, va vota Trump, care arată și vorbește ca Boris Johnson.

Problema e Hillary

Susținută de intelectuali, ca alternativă la un proto-fascist ca Trump, Hillary este uriaș de nepopulară, arată Moore: 70% dintre alegători cred că e necinstită și nu au încredere în ea. Reprezintă politicianul vechi, tinerii nu o plac, nu are nimic din ce am dori să votăm noi pentru o schimbare.Democrații care îl doreau pe Bernie Sanders (celălat candidat la nominalizarea partidului)  vor vota în număr mare cu Clinton. Dar alegătorii obișnuiți care țineau cu Sanders vor sta acasă, nu vor vota cu Trump, dar nici cu Hillary. Cât privește electoratul dezamăgit de sistem, acesta va vota cu Trump ca semn de protest, votul negativ fiind o altă amenințare pentru Clinton.

Articolul integral ”5 Reasons Why Trump Will Win” poate fi citit aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel