Mișcare anti-Hillary Clinton pe rețelele sociale după anunțul candidaturii la prezidențiale

Rețelele sociale au erupt după ce Hillary Clinton și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2016 și în doar câteva ore hashtagul #WhyI'mnotvotingforHillary (De ce nu votez cu Hillary - n.r) a devenit unul dintre cele mai folosite pe Twitter.

O chestiune de "când", mai degrabă decât una de "dacă", anunțul candidaturii lui Hillary Clinton a creat agitație pe Twitter și Facebook, semnalând începutul luptei pe care echipa fostei Prime Doamne trebuie să o poarte pentru a cuceri efervescentul electorat activ îndeosebi pe rețelele sociale.

Hillary Clinton, candidatură ca președinte al SUA - Video

Clipul video prin care Hillary Clinton și-a declarat dorința de a candida pentru a doua oară la președinția SUA a primit aprecieri pozitive din partea comentatorilor, care au remarcat că, din perspectiva comunicării politice, anunțul a fost unul bine gândit. Fostul secretar de stat apare în imagine doar în ultimele minute ale clipului video, dedicat în mare parte imaginilor cu americani de rând, precum cei cărora se adresează Clinton.

În ciuda succesului bifat în fața analiștilor politici, hashtag-ul #WhyI'mnotvotingforHillary a devenit rapid unul dintre cele mai populare pe Twitter. Acesa ar fi fost creat de un tânăr republican din North Carolina, Markeece Young, care susține că hashtag-ul a fost șters în mod "misterios" și înlocuit cu #Hillary2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel