Metrorex, contract pentru RCA pentru călători

protest metrorex
protest metrorex

Metrorex a semnat cu compania Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group un contract în valoare de 98.305 lei, fără TVA, pentru servicii de asigurare de răspundere civilă generală, pentru prejudicii produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare produse în activitatea de transport călători pe liniile de metrou. 

Potrivit unui comunicat al companiei, în baza contractului, urmează a fi semnata o poliţă de asigurare formată din următoarele componente: asigurare de răspundere civilă a persoanelor juridice faţă de terţi, în conformitate cu condiţiile de asigurare - limită maximă 1.000.000 euro/pe eveniment sau pe întreaga perioadă asigurată, asigurarea răspunderii operatorului de transport feroviar faţă de terţi, în conformitate cu condiţiile de asigurare - limită maximă 100.000 euro/pe eveniment, asigurarea facultativă de accidente a pasagerilor/călătorilor, în conformitate cu condiţiile de asigurare - limita maximă 1.000.000 euro/pe eveniment sau pe întreaga perioadă asigurată. 

"Conform contractului, Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group SA acordă despăgubiri pentru prejudicii produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare produse în activitatea de transport călători pe liniile de metrou", precizează compania. 

Metrorex aminteşte că în luna noiembrie 2016 a fost publicat în SEAP anunţul pentru demararea procedurii de achiziţie pentru serviciile de asigurare de răspundere civila generală, pentru prejudicii produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare produse în activitatea de transport călători pe liniile de metrou. 

În urma anunţului au fost depuse patru oferte şi anume: Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group, prin Globasig Broker de Asigurare, Generali România Asigurare Reasigurare, Omniasig Vienna Insurance Group şi Gothaer Asigurări Reasigurări. 

Câştigătorul licitaţiei a fost ofertantul Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group SA, pe baza preţului cel mai mic şi o propunere tehnică în conformitate cu solicitările Metrorex. 

Durata contractului (perioada în care asiguratorul se obliga să presteze serviciile) este de un an de la emiterea şi primirea poliţei de asigurare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel