MeToo în India, filmări oprite. A obligat-o să se dezbrace

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Filmările la un film bollywoodian au fost oprite vineri în India, în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală care îl vizează pe regizorul peliculei şi pe unul dintre protagoniştii peliculei, la cererea actorului principal, care a solicitat o anchetă 'riguroasă' în acest caz.

Akshay Kumar, un star al cinematografiei indiene, a declarat că a solicitat întreruperea filmărilor la 'Housefull 4', după ce regizorul Sajid Khan şi unul dintre protagoniştii filmului, celebrul actor Nana Patekar, au fost acuzaţi de hărţuire sexuală. Acuzaţiile împotriva lui Nana Patekar - potrivit cărora acesta ar fi dat dovadă de un comportament nepotrivit în cadrul unor filmări realizate în 2008 - au fost aduse de actriţa de la Bollywood Tanushree Dutta, iniţiatoarea mişcării #MeToo în India. De atunci, mişcarea a vizat jurnalişti, reprezentanţi ai industriei de divertisment şi chiar un ministru. Nana Paketar a respins însă acuzaţiile formulate împotriva sa.

Acuzații multiple pentru regizor

De asemenea, Sajid Khan, în vârstă de 46 de ani, a anunţat pe Twitter că renunţă să filmeze până când nu va reuşi 'să înlăture acuzaţiile de hărţuire care i-au fost aduse şi să demonstreze adevărul'.Trei femei - o actriţă, o asistentă de regie şi o jurnalistă - l-au acuzat joi pe Twitter pe Sajid Khan de hărţuire sexuală. Actriţa a susţinut că regizorul a insistat să se dezbrace în timpul unei audiţii, în timp ce jurnalista a declarat că acesta i-a arătat penisul în timpul unui interviu. În această săptămână, un cuplu celebru de la Bollywood, alcătuit din actorul, regizorul şi producătorul Aamir Khan şi soţia lui, cineasta Kiran Rao, şi-a anunţat retragerea din filmul 'Mogul', ca urmare a acuzaţiilor de agresiune aduse regizorului Subhash Kapoor. Cineastrul indian a respins însă aceste acuzaţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel