Messi și Ronaldo au stat pe bancă la Al Nassr - Inter Miami. Messi a intrat pe final, dar americanii au fost umiliți cu 6-0

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Lionel Messi a pășit pe teren în minutul 83, dar prezența sa nu a fost suficientă pentru a împiedica înfrângerea echipei Inter Miami cu scorul de 6-0, joi, la Riad, în fața echipei Al-Nassr, care nu l-a avut pe Cristiano Ronaldo în lot, informează Reuters.

Meciul, anunțat ca fiind probabil ultima șansă pentru cei doi câștigători ai Balonului de Aur de a se confrunta pe teren, a făcut parte dintr-un turneu amical la care a participat și echipa Al-Hilal a brazilianului Neymar, liderul din Saudi Pro League.

Cu toate acestea, Messi, care se confruntă cu o problemă la tendon, a început meciul pe bancă, iar Ronaldo a lipsit complet din cauza unei accidentări musculare, dezamăgindu-i pe fanii care așteptau cu nerăbdare confruntarea între cei mai faimoși doi fotbaliști din lume.

Echipa Inter, care a început jocul cu foștii jucători ai Barcelonei, Luis Suarez, Jordi Alba și Sergio Busquets în componență, a fost condusă cu 3-0 încă din minutul 12 și nu a reprezentat o amenințare serioasă pentru adversari.

Messi, în vârstă de 36 de ani, a evoluat și într-un alt meci luni, împotriva echipei Al-Hilal, reușind să transforme un penalty în minutul 54, înainte de a fi înlocuit cu doar două minute înainte de final, când Inter a suferit o altă înfrângere, de această dată cu 3-4.

Echipa Al-Nassr a fost nevoită să anuleze săptămâna trecută un turneu de două meciuri în China din cauza accidentării lui Ronaldo, absența sa fiind resimțită în lupta pe teren.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel