Messi, record mondial de aprecieri pe Instagram. Poza a fost făcută cu mare noroc, spune fotograful

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Lionel Messi a spulberat recordul de aprecieri pentru o postare pe Instagram.

Fotograful care a realizat ceea ce urma să devină cea mai apreciată poză din istoria platformei de socializare Instagram a spus că a fost norocos să fie la locul potrivit. Potrivit BBC, Lionel Messi a doborât recordul celei mai apreciate postări de pe rețeaua de socializare parte din grupul Meta.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Fotbalistul argentinian în vârstă de 35 de ani, campion mondial la final de carieră, a ales fotografia lui Shaun Botterill pentru a deschide postarea în care sărbătorește reușita. Imaginile au peste 73,5 milioane de aprecieri, iar numărul este în continuă creștere. Fotograful britanic spune că poza a fost făcută cu „puțină planificare și o grămadă de noroc”.

„A fost un moment de pauză după prezentarea inițială. Apoi, dintr-o dată, Messi se ridică, apucă trofeul și începe să meargă către fani. În clipa aceea trebuie să te decizi unde te așezi și să speri că vine spre tine. S-a dus sub poartă și a venit la propriu spre mine, ajungând cam la un metru distanță. A fost pur și simplu noroc”, a explicat angajatul Getty.

Fiindcă nu are conturi pe rețelele de socializare, fotograful a spus că a aflat că Messi i-a postat poza abia când a ajuns acasă, în Marea Britanie. „Mi-a dat un coleg mesaj: «Poza ta e destul de populară». Însă asta n-a însemnat nimic pentru mine fiindcă nu am cont”, a explicat el.

A învins o poză cu un ou

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Egg Gang ???? (@world_record_egg)

„Se pare că am bătut... un ou. Ceea ce este o mare realizare”, a adăugat Botterill.

Fotografia cu oul care deținea fostul record mondial, postată de pe contul world_record_egg, are „doar” 58 de milioane de aprecieri. Contul fusese creat pentru a o întrece pe Kylie Jenner, fosta deținătoare a recordului mondial de like-uri pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel