Messi, probleme mari în Franţa. Cifrele pe care nu le-a mai avut din 2005

Facebook Leo Messi
Facebook Leo Messi

Lionel Messi, fotbalistul celor de la PSG, trece prin momente grele din punct de vedere fotbalistic în Franţa. 

"Puricele" nu a marcat vreun gol și nici nu a oferit vreun assist în celelalte trei meciuri jucate pentru noua sa echipă în campionatul Franței (cu Reims, Lyon și Rennes).

Conform celor de la Stats Foot, este pentru prima dată în 15 sezoane de când sextuplul câștigător al Balonului de Aur nu reușește să fie decisiv în primele patru meciuri din campionat. Ultima dată, acest lucru s-a întâmplat în sezonul 2005/2006, atunci când evolua pentru Barcelona, în La Liga, scrie Digisport.

Messi, pus la zis de Mircea Lucescu 

”Nu ştiu ce socoteli şi-a făcut el, dar nu-i simplu la 34 de ani să te duci la o altă grupare, să te impui acolo. La Barcelona, toată lumea juca pentru el, iar Messi se plimba pe teren, pentru că nu alerga mai mult de opt kilometri pe meci. Când avea mingea însă era, într-adevăr, decisiv. Dar i se permitea să facă lucrul ăsta", a declarat Mircea Lucescu la începutul lunii octombrie. 

Koeman, episod amuzant cu Messi. Luat la palme de toţi colegii 

Leo Messi a fost luat la palme de toţi colegii, a povestit Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, despre fostul decar al catalanilor. 

"Știam cât de bun este, dar tot a fost frumos să îl văd îndeaproape în fiecare zi. Cu Messi, totul este de nota 10: tot ce ai putea să înveți un fotbalist, în a recunoaște situațiile de joc, în a păstra mingea sub presiune, în a lovi mingea cu o anumită forță, în a finaliza. Nu este normal, nu este normal!

Sigur că a avut jucători buni pe lângă el, dar făcea diferența. Toți păreau mai buni decât erau datorită lui. Nu este o critică, ci o observație. Când terminam un exercițiu de finalizare la antrenamente, unii jucători încercau execuții spectaculoase, se prosteau puțin. Dar cu Messi, totul era boom, boom, boom, boom. Niciodată floricele, totul eficient. Și mereu a vrut să câștige orice.

Jucăm mereu un rondo înaintea antrenamentului. Dacă mingea este pasată de 20 de ori, jucătorii din mijloc mai trebuie să stea o dată. Dacă se întâmplă de trei ori la rând, toți formează un culoar și cei doi care au fost în centru trec prin el, primind palme peste cap sau pe altundeva. L-am întrebat pe Messi dacă i s-a întâmplat vreodată, mi-a zis că o singură dată în toți acești ani. Cu el, jucătorii mai în vârstă nu au pierdut niciodată un exercițiu împotriva tinerilor. S-a întâmplat doar o dată și Messi a fost foarte nervos o săptămână pentru asta. Este cu adevărat un tiran", a explicat Koeman, conform Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel