Messi nu a fost la antrenamentul cu lotul Barcelonei. Va fi testat anti-COVID

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fotbalistul Lionel Messi nu s-a antrenat sâmbătă cu echipa FC Barcelona.

Lionel Messi a anunţat vineri seară că va rămâne la FC Barcelona după zece zile de tensiuni cu clubul. Totuși, el nu a fost văzut sâmbătă dimineaţa la antrenamente, transmite Agerpres, citând AFP.

Jucătorii Barcelonei s-au antrenat  la baza sportivă Joan Gamper. Lionel Messi nu a fost văzut sosind la centrul de antrenament, presa spaniolă indicând faptul că acesta ar urma să fie supus unui test de depistare a Covid-19. El ar urma să se alăture lotului catalan pe parcursul zilei de luni.

FC Barcelona a postat  pe contul de Instagram al grupării o fotografie a superstarului argentinian îmbrăcat cu tricoul blaugrana pentru ediţia 2020-2021, salutând astfel decizia lui de a rămâne. Alături de fotografie a fost afişată şi prima declaraţie a jucătorului sud-american după hotărârea luată: Voi da maxim. Dragostea mea pentru Barca nu se va schimba niciodată.

Lionel Messi a anunţat vineri că rămâne la echipa spaniolă FC Barcelona după ce în urmă cu zece zile anunțase conducerea clubului că vrea să plece.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel