Messi, huiduit în premieră de proprii fani. Suporterii PSG l-au fluierat și pe Neymar

Messi spune că s-a chinuit să se adapteze la PSG, iar huiduielile suporterilor nu l-au vizat doar pe el
Messi spune că s-a chinuit să se adapteze la PSG, iar huiduielile suporterilor nu l-au vizat doar pe el

Fanii echipei PSG și-au huiduit jucătorii, după eliminarea de miercuri din Liga Campionilor.

Fanii lui Paris St-Germain și-au huiduit proprii jucători, deși au obținut o victorie categorică în fața lui Bordeaux, duminică, în Ligue 1. Neymar și Lionel Messi s-au numărat printre jucătorii huiduiți după ce PSG a fost eliminată miercuri din Liga Campionilor de Real Madrid, transmite Mediafax. Kylian Mbappe a deschis scorul pe Parc des Princes, înainte ca Neymar să dubleze avantajul gazdelor după pauză.

Leandro Paredes a adăugat un al treilea gol, iar PSG și-a mărit avansul în fruntea clasamentului la 15 puncte. Jucătorii lui Mauricio Pochettino au fost întâmpinați cu răceală la intrarea pe teren, după eliminarea din Liga Campionilor. Aceasta reacție vine după ce unii fani au cerut demisia președintelui clubului, Nasser Al-Khelaifi, și a directorului sportiv Leonardo. 

Foștii coechipieri ai lui Neymar și Messi de la Barcelona, Luis Suarez și Cesc Fabregas, au postat între timp mesaje de susținere pentru cei doi pe platformele lor de socializare. „Fotbalul nu are nici un fel de memorie... e păcat. Întotdeauna cu voi, frații mei.”, a scris Fabregas pe Twitter.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istorie

După tripla din partida cu Tottenham din Premier League, Cristiano Ronaldo a ajuns la 807 goluri în carieră, devenind cel mai bun marcator din istoria fotbalului. 

Top 10 cei mai buni marcatori din istoria fotbalului

1. Cristiano Ronaldo - 807 goluri
2. Josef Bican - 805 goluri
3. Romario - 772 goluri
4. Leo Messi - 759 goluri
5. Pele - 757 goluri
6. Ferenc Puskas - 746 goluri
7. Gerd Muller - 734 goluri
8. Ferenc Deak - 576 goluri
9. Uwe Seeler - 575 goluri
10. Tulio Maravilha - 575 goluri

Cehii nu sunt de acord şi spun că Bican a marcat mai mult

Deşi iniţial s-a crezut că Ronaldo l-a depăşit pe Bican în ianuarie, anul trecut, când a marcat golul 760 al carierei, Federaţia de Fotbal a Cehiei a scris pe Twitter că "Legendarul Josef Bican a marcat 821 de goluri în meciuri oficiale. Cine este cel mai bun marcator din istoria fotbalului? Josef Bican sau Cristiano Ronaldo? O întrebare simplă, cu răspuns complicat

Bican a marcat multe goluri, dar trebuie să le luăm doar pe cele din meciuri oficiale, lucru complicat de altfel. Comitetul nostru de statistică s-a ocupat de asta şi, deşi statisticile internaţională indică doar 805 goluri oficiale, s-a descoperit că golurile marcate în 1952 în liga secundă din Cehia de Bican nu s-au pus. Sunt 53 de goluri în 26 de jocuri.  Astfel, noi suntem siguri că Bican a marcat 821 de goluri în meciuri oficiale", a transmis Federaţia din Cehia. 

Cu toate astea, în ceea ce priveşte statisticile acceptate la nivel internaţional, Ronaldo este pe primul loc, scrie Daily Mail. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel