Messi, FC Barcelona, forfait de ultim moment la Malaga

Lionel Messi a fost constrâns să declare forfait pentru deplasarea echipei sale, FC Barcelona, la Malaga

Lionel Messi a fost constrâns să declare forfait pentru deplasarea echipei sale, FC Barcelona, la Malaga, sâmbătă seară, în Campionatul de fotbal al Spaniei din motive personale, a anunţat clubul catalan, presa spaniolă evocând naşterea aşteptată a celui de-al treilea copil al său.

Schimbare în grupul convocat. Messi este absent din motive personale şi Yerry Mina îi va lua locul, a scris Barca pe Twitter. Clubul nu a precizat motivul exact al acestei absenţe, însă, potrivit cotidianului sportiv barcelonez Mundo Deportivo, acest forfait este legat de naşterea aşteptată a celui de-al treilea copil al lui Messi şi al soţiei sale Antonella Roccuzzo.

Cuplul anunţase în octombrie acest fericit eveniment. Apoi, Antonella a spus că este vorba de un al treilea băiat, după Thiago (5 ani) şi Mateo (2 ani), şi care al cărui nume va fi Ciro.

Amândoi născuţi în Rosario (Argentina), Lionel Messi (30 ani) şi Antonella Roccuzzo (30 ani) s-au cunoscut în 1996, însă legătura lor nu a început decât 10 ani mai târziu. Primii lor doi copii s-au născut la Barcelona, unde cvintuplul Balon de Aur a ajuns în adolescenţă la centrul de formare al Barcei, club la care a jucat de atunci.

[citeste si]

Barca, lider în Campionatul Spaniei va juca în acest weekend în Andaluzia, împotriva echipei Malaga, sâmbătă seară, în etapa a 28-a, cu patru zile înaintea returului optimilor de finală ale Ligii Campionilor împotriva lui Chelsea (1-1 în tur).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel