Messi, făcut bunic. "La Cupa Mondială ar putea juca 15-20 de minute..."

Facebook Leo Messi
Facebook Leo Messi

Antoni Piechniczek, fostul selecționerul al naționalei Poloniei la Campionatul Mondial din 1982, nu a avut milă de jucătorul argentinian al celor de la PSG.

 Acesta crede că Messi nu mai este în cea mai bună formă a carierei, iar selecționată lui Scaloni ar beneficia dacă l-ar folosit din postura de rezervă.

"Să fim sinceri, Messi este acum ca un bunic. Nu mai este jucătorul care era acum câțiva ani și rămâne de văzut ce rol va juca la Campionatul Mondial. E posibil să fie lăsat pe bancă, dat fiind nivelul său actual.

Ar putea juca un rol asemănător cu cel al lui Zlatan Ibrahimovic la naționala Suediei. Ar putea juca 15-20 de minute, venind de din postura de rezervă. Ar putea să facă un turneu final senzațional, nu exclud asta.

Există și surprize. Dar, vâzând ce arată la PSG, nu mai este același Messi care era înainte", a spus Antoni Piechniczek, citat de Digisport.

Cristiano Ronaldo a anunţat obiectivul Portugaliei la CM 2022

Portugalia s-a calificat la Cupa Mondială din 2022, din Qatar, după victoria cu 2-0 în faţa Macedoniei de Nord. 

Cristiano Ronaldo a anunţat obiectivul ţării sale, la ce va fi a cincea Cupă Mondială din cariera sa. 

"Există multe modalități de a ajunge la destinația dorită, uneori drumul poate să nu fie atât de direct pe cât ne-am dorit, dar cel mai important este să ajungem acolo!

Din punct de vedere personal, merg la cea de-a 5-a Cupă Mondială și a 12-a finală a unei mari competiții internaționale pentru Portugalia, cu același entuziasm ca în prima zi, dar cu o ambiție mult mai puternică, o ambiție de a îndeplini dorința tuturor: dorința de a câștiga (n.r. Cupa Mondială din Qatar)!

Deocamdată, putem zâmbi cu sentimentul de împlinire, pentru că am mai rezolvat o etapă. Dar nu vrem să ne oprim aici. Noi vrem mai mult! Ne dorim mult mai mult! Pentru noi, pentru ai noștri, pentru Portugalia... Spre Qatar!", a transmis Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Atacantul portughez, în vârstă de 37 ani, se va alătura astfel unui grup select de jucători care au evoluat la cinci turnee mondiale din care fac parte germanul Lothar Matthaeus, mexicanii Rafa Marquez şi Antonio Carbajal şi italianul Gianluigi Buffon. Argentinianul Lionel Messi se pregăteşte şi el să participe la a cincea Cupă Mondială, după ce Argentina şi-a asigurat calificarea la competiţia din Qatar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel