Messi, despre retragerea din activitate: „Am de gând să încerc”

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Înaintea împlinirii vârstei de 37 de ani, programată pentru 24 iunie 2024, Lionel Messi, superstarul fotbalului mondial, a abordat subiectul retragerii sale din activitatea sportivă în cel de-al 16-lea episod al podcastului Big Time, publicat recent.

În această discuție, la care a participat și actorul francez Jean Reno, Messi a vorbit deschis despre perspectivele sale.

Messi a recunoscut că, până în prezent, nu a luat o decizie definitivă cu privire la momentul retragerii sale din fotbal. "Nu m-am gândit încă la acest lucru", a declarat el în cadrul podcastului. "Încerc să mă bucur de fiecare zi, de fiecare moment, fără să mă gândesc prea mult la viitor. Mă simt bine şi am de gând să încerc să continui să joc, pentru că asta îmi place şi ştiu cum să o fac".

De-a lungul carierei sale impresionante, Messi a reușit să devină unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, stabilind recorduri și cucerind trofee majore. Cu toate acestea, în ciuda vârstei sale înaintate, Messi își păstrează pasiunea pentru fotbal și determinarea de a continua să evolueze la cel mai înalt nivel.

Cu toate acestea, în ultima perioadă, Messi a fost nevoit să rateze unele meciuri din cauza accidentărilor. El nu a putut participa la meciurile amicale cu El Salvador și Costa Rica din cauza unei accidentări la tendon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel