Mesajul viral despre iubita lui Dragnea și soția lui Tăriceanu are o problemă

Scutaru Cristina / 13 Martie 2018 / 09:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Relația de iubire dintre Irina Alexandra Tănase și Liviu Dragnea a scos la iveală un val de frustrări în rândul unor internauți.

S-au făcut și glume pe subiect, una dintre ele fiind următoarea: "Dragnea are 55 de ani, iubita lui 25. Tăriceanu are 63 de ani, soția lui 26. Morala: Dacă încă nu v-ați găsit iubirea vieții, nu fiți trişti! Poate încă nu s-a născut". Doar că acești glumești oricum, pe lângă faptul că își arată frustrările, mai și manipulează pentru că, de exemplu, Loredana Moise, soția lui Călin Popescu Tăriceanu, are 40 de ani, nu 26, așa cum a apărut informația falsă în mediul online. Nu că ar fi fost o problemă dacă ar fi avut 26 de ani, dar pentru acuratețe din moment ce acest mesaj, cu vârstele partenerelor de viață, a fost amplu distribuit pe Facebook.

(w670)

Profil de Primă Doamnă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns, luni, întrebată dacă l-ar năşi pe Liviu Dragnea, că nu va exista o bătălie între ea şi Viorica Dăncilă pe acest subiect, premierul având întâietate, fiind mai veche în partid. Întrebată dacă Irina Alexandra Tănase corespunde profilului unei prime doamne, Firea a răspuns: "Eu aş zice că da".

"Nu mi-a spus (dacă se căsătoreşte - n.r.). Sincer. Nu mi-a spus şi cred că este un subiect privat, dar dacă va face un astfel de anunţ, dacă ne va invita la cununie şi ulterior la nuntă şi voi fi şi eu şi soţul meu invitaţi, cu siguranţă că vom onora invitaţia, mai ales că noi suntem aşa, cu ghilimelele de rigoare, "naşi de profesie", a declarat Gabriela Firea

Întrebată dacă ar accepta să-l năşească pe Liviu Dragnea, Gabriela Firea a replicat: "Să fie o bătălie între mine şi doamna Dăncilă? Niciodată. Între mine şi doamna Dăncilă nu va fi bătălie nici pe acest subiect, îi dau întâietate, este mult mai veche ca mine în partid, o respect şi o preţuiesc".

Gabriela Firea a mai spus că i s-a părut normal ca partenera de viaţă a liderului PSD să se afle în primele rânduri la congresul extraordinar al partidului.

"Câtă vreme sunt într-o relaţie de câţiva ani de zile, se iubesc şi am înţeles că Irina îl susţine foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea, inclusiv politică, şi e normal, şi eu îmi susţin soţul. Un cuplu se sudează atât în ceea ce priveşte sentimentele, iubirea, afecţiunea, dar şi prin susţinerea şi suportul profesional", a completat primarul general.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22