Mesaj din PSD, către Dăncilă: Dacă o blondă va conduce țara, să fie a noastră

VIORICA DĂNCILĂ
VIORICA DĂNCILĂ

Un membru al PSD Mureș a spus, sâmbătă, înaintea alegerilor din oragnizația locală, că dacă Traian Băsescu „a creat răul și ura în România că va conduce o blondă, această blondă frumoasă și doamnă să fie a noastră”, cu referire la Viroca Dăncilă.

Unul dintre vorbitorii din PSD Mureș a afirmat că județul Mureș o susține pe Viorica Dăncilă pentru candidatura la prezidențiale.

„Dacă tot ați spus Băsescu cel care a creat răul și ura în România că va conduce o blondă, această blondă frumoasă și doamnă să fie a noastră”, a spus membrul PSD, uitându-se la Viorica Dăncilă. Conducerea PSD s-a aflat la Târgu Mureș pentru a participa la alegerile din cadrul filialei județene a PSD, mergând apoi în județul Sibiu, transmite Mediafax.

Ce a declarat Băsescu

Mesajul face trimitere la o declaraţie făcută recent de către Traian Băsescu, cel care a vorbit despre faptul că printre candidaţii la prezidenţiale ar trebui să se numere şi o blondă trecută de 45 de ani: "Să fie două femei blonde, care plac electoratului, atât femeilor, cât și bărbaților, care au cariere reușite, una nu mai tânără de 45 de ani. Există un apetit al electoratului de a vota femei, mai ales în fostul bloc comunist. Avem în Croația, în Slovacia. Nu o luați în râs, poate fi o rețetă a momentului. Trebuie o femeie inteligentă, care trăiește pe piciorul ei. În locul PSD, aș căuta o astfel de soluție", a declarat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel