Melodie umbrită de maneaua Neversea. De ce nu este pe Facebook - VIDEO

Neversea
Descriere foto: Neversea

Neversea a oferit, sămbătă seara, un show incendiar, memorabil, și la propriu, și la figurat. Clipurile cu maneaua lui Adrian Minune s-au viralizat imediat, fiecare news feed fiind invadat de melodia "Așa sunt zilele mele", mixată de Salvatore Ganacci. Însă un alt moment spectaculos nu a fost atât de promovat de tinerii prezenți la Neversea.

Melodia interpretului de muzică populară Nicolae Furdui Iancu, „Noi suntem români", a fost auzită pe scena NEVERSEA.

Ideea a fost a celebrului DJ KSHMR, iar show-ul creat nu mai are nevoie de prea multe cuvinte. Doar ascultând melodia românilor, ți se face pielea de găină. 

Acum vine întrebarea: De ce nu s-a scris în presă despre acest moment, doar maneaua are "magnet" la public? 

Val de reacții după maneaua lui Minune


Momentul oferit de Salvatore Ganacci, care și-a încheiat spectacolul cu o manea a lui Adrian Copilul Minune, „Așa sunt zilele mele", a împărțit România în două. 

Reacția celor prezenți, care nu au părut deloc deranjați, a născut controverse printre internauți, părerile acestora fiind împărțite. Dacă unii au criticat momentul DJ-ului, alții au apreciat.

''Mamă, mamă.....ce tare e asta. Ce frumos se revarsă ipocrizia.
Pruteanu se întoarce în mormânt dacă ar vedea că maneaua a patruns în gena românilor. A învelit rahatul în staniol și gata.....a fost bun de inghițit.
Îi datorați lui Adrian Copilul Minune cel puțin o participare la concert.''

''Uite Neversea și oamenii ce nu asculta manele, dar ei fredonează melodia mai ceva ca pe imn!''

''Sper să se întâmple asta și la Untold''

''Cum spunea cineva mai sus legat de ipocrizie, chiar asta este... Ce să ne mai ascundem, pâna la urmă maneaua a fost de când lumea în România, că ne plece sau nu... Cred că se știe mai bine melodia lui minune decât Deșteaptă-te române!''

''Degeaba și-o ard ei cu muzica electronică, house, techno, etc, cu boabe, cu iarbă... că tot maneliști sunt la bază''

''Nici un huiduit nu s-a auzit, asta mă surprinde cel mai mult''

''Cum au auzit maneaua, toți cu telefoanele să filmeze''

''Nu înțeleg care e problema că s-a băgat o manea la un festival de jdemiii de oameni. Românul e manelist și gherțoi din născare. Că se mai cizelează și se cară din satul de baștină e altceva însă maneaua și spiritul ludic de semidoct rămâne. Cum voiați să anime? Cu Chopin? Ia-l pe adi minune, dă-ne 300 lei pe tichet, mergi 5h pe drum până la noi și bagă story la greu, consumator manelist undercover.''

''A facut o gluma proastă, după ce că e un pseudo-personaj mai face și d-astea...până la urmă asta este valoarea artiștilor invitati. Nu se face așa ceva...trebuie să iși vadă de ale lui, nu vii în țară străină să faci de astea. Atât a putut saracul''

''Nu se face așa ceva la un festival de genul...mai trist e și cum a reacționat publicul la așa ceva. Incultura iși arată iar urmele...'' sunt câteva din miile de comentarii.

VEZI ȘI GREȘEALĂ MARE la Neversea. Fără Salam, dar s-a întâmplat o Minune - videoTe-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27