Meghan Markle, subiectul unui musical radiofonic

Meghan Markle va fi în centrul unei producții numită "The Sixth In Line To Be King and I".

Grupul BBC a anunţat joi că va produce un musical radiofonic inspirat din viaţa ducesei de Sussex, ce va fi difuzat în Marea Britanie pe 1 ianuarie, pentru a marca intrarea în noul an, informează Press Association.

Noua producţie se intitulează "The Sixth In Line To Be King and I", va fi difuzată de postul BBC Radio 4 şi va prezenta viaţa fostei actriţe americane Meghan Markle, actuala soţie a prinţului Harry. Spectacolul musical va include scene care fac referire şi la viitorul apropiat al ducesei de Sussex, în contextul în care aceasta este însărcinată şi aşteaptă venirea pe lume a primului ei copil, care urmează să se nască în prima parte a anului 2019.

Musicalul va avea o durată de 15 minute şi reprezintă, potrivit producătorilor de la BBC, "o celebrare inspirată a vieţii de până acum a lui Meghan Markle".

Noul show "va privi şi spre viitor, spre ceea ce promite a fi un an 2019 foarte interesant, întrucât fericitul cuplu regal aşteaptă venirea pe lume a primului său copil, în primăvară".

Va fi difuzat în seara de Revelion

Pippa Evans va interpreta rolul Meghan Markle. Din distribuţia show-ului radiofonic vor face parte şi actorii Richie Webb şi Dave Lamb.

Acesta este unul dintre cele două episoade ale serialului radiofonic intitulat "15 Minutes Musicals", produs de BBC pentru a marca Anul Nou.

Primul episod, "Eurostars", va fi difuzat în seara de Revelion şi prezintă o competiţie muzicală asemănătoare Eurovisionului, cu recitaluri ale "omologilor noştri neobsedaţi de Brexit de pe continent, în timp ce privesc înapoi spre acest an 2018 plin de acţiuni", afirmă realizatorii de la BBC.

Cele două mini-musicaluri au fost anunţate ca părţi ale programelor de Crăciun şi de Revelion disponibile pe platforma BBC Sounds.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel