Meghan Markle, interdicții și rigori

Meghan Markle
Meghan Markle

Meghan Markle trebuie să schimbe multe dintre obiceiurile pe care le avea înainte de nunta cu prințul Harry. Există o serie de rigori de la care nu se mai poate abate niciodată.

Meghan Markle a devenit ducesă, iar acest titlu înalt, pe care l-a primit odată ce a spus "da" în fața altarului, impune și foarte multe reguli de etichetă. De acum înainte, Meghan, va trebui să renunțe la selfie-uri cu fanii, să dea autografe și să țină legătura cu ei pe rețelele de socializare. "Să le întorci spatele ducilor ca să-ţi faci un selfie este descurajat prin toate modurile. Ştiu că e drăguţ să faci aşa ceva, dar ei ar aprecia mai mult dacă ţi-ar vedea faţa", a explicat Jennifer Gehmair, expertă în eticheta familiei regale britanice, pentru Smooth Radio.

Adio unghii colorate și jocuri de Monopoly

Odată ce a intrat în marea familie regală, ducesa va trebui să țină cont de faptul că doamnele nu au voie să folosească lacuri de cunori închise. Mai mult, nu va mai avea voie să joace nici Monopoly, fapt cunoscut după ce, potrivit Reader's Digest, în 2008, Leeds Building Society i-a dăruit un joc Monopoly Prințului Andrew, Ducele de York. "Nu avem voie să jucăm Monopoly acasă. Devine prea vicios", a răspuns ducele.

Nimeni nu mănâncă și nu doarme înaintea Reginei

O altă regulă respectată în Casa Regală, pe care va trebui să o resepcte și Megan Markle, este servitul mesei la ore fixe și întotdeauna după ce Regina a început să mânânce. Iar în privința somnului, nimeni nu are voie să doarmă înaintea Reginei, conform Eva.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel