Meci întrerupt de un... elicopter

Fotografie de la Jean van der Meulen, Pexels
Fotografie de la Jean van der Meulen, Pexels

Terenul pe care se disputa un meci de fotbal a fost invadat de un... elicopter. 

S-a întâmplat în Ecuador, în oraşul Ibarra, unde un meci din cadrul turneului de promovare, dintre echipele Independiente şi La Cantera, a fost întrerupt de aterizarea unui elicopter chiar pe teren. 

"Partida se afla în minutul 20, când un elicopter s-a învârtit de trei ori deasupra stadionului, iar apoi a aterizat pe teren, întrerupând transmisia meciului", a declarat Jose Antonio Chavez, managerul postului Publi TV din Ibarra.

Acesta a adăugat că în câteva minute şi-au făcut apariţia pe teren persoane în uniformă militară, iar ulterior elicopterul a decolat.

După 10 minute de întrerupere, meciul s-a reluat şi La Cantera s-a impus cu scorul de 1-0, scrie Agerpres.

În prezent, nivelul fotbalului din Ecuador poate fi considerat unul destul de competitiv în cadrul ligii naționale, cunoscută sub numele de Serie A de Ecuador. Ecuador este recunoscută ca având una dintre cele mai puternice competiții de fotbal din America de Sud.

Cluburile ecuadoriene au obținut succes în competițiile sud-americane, în special în Copa Libertadores, unde echipe precum Barcelona SC și Liga de Quito au ajuns în finale și chiar au câștigat competiția. Aceste performanțe au contribuit la creșterea prestigiului fotbalului din Ecuador.

De asemenea, selecționata națională a Ecuadorului a avut unele succese notabile la nivel internațional. Ei au participat la mai multe Campionate Mondiale și au avut unele performanțe remarcabile, cum ar fi ajungerea în optimi de finală la Campionatul Mondial din 2006.

Infrastructura și dezvoltarea fotbalului din Ecuador s-au îmbunătățit în ultimii ani, iar investițiile în academii de fotbal și centre de pregătire au crescut. De asemenea, cluburile ecuadoriene au început să atragă jucători străini de calitate, ceea ce a contribuit la ridicarea nivelului competiției interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel