MECI DINAMO - FCSB. Dragoş Nedelcu: Supărarea e mare!

Sursa foto: Facebook Dragos Nedelcu
Sursa foto: Facebook Dragos Nedelcu

Jucătorul echipei FCSB, Dragoş Nedelcu, revenit după o perioadă de inactivitate din cauza unei accidentări, a declarat, după eliminarea din Cupa României, că şi-ar fi dorit cu orice preţ ca formaţia sa să se impună în faţa rivalei Dinamo.

"Din păcate nu am obţinut rezultatul pe care ni-l doream, ne interesa foarte tare să câştigăm pentru că am jucat împotriva lui Dinamo. Eu îmi doream foarte tare să-i eliminăm. Sunt totuşi mulţumit că am reuşit să ies sănătos de pe teren şi sper să pot să mă antrenez şi să revin uşor-uşor. Au fost nişte senzaţii noi pentru mine, ca şi cum aş fi debutat astăzi. Mă bucur că am ieşit sănătos, supărarea este foarte mare pentru că trebuia să câştigăm cu orice preţ astăzi", a declarat Nedelcu la postul DigiSport, scrie Agerpres.

"Unii aveau probleme"

El a afirmat că la acest meci antrenorul Anton Petrea a încercat să ofere mai multe şanse jucătorilor care au evoluat mai puţin în ultimul timp: "Au fost foarte multe meciuri, suntem un lot de 22 sau 23 de jucători, unii aveau probleme şi era normal să încerce să acorde minute şi celorlalţi jucători. Ne pare foarte rău că am pierdut. Eu am găsit echipa foarte bine, chiar dacă un pic obosită, dar cred că anul ăsta suntem foarte bine şi avem şanse foarte mari să câştigăm campionatul, acesta este principalul nostru obiectiv".

FC Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, într-un meci din optimile de finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel