Mauricio Pochettino a ținut ședință cu jucătorii săi. Tottenham are 5 fotbaliști care trebuiau să fie plecați

Antrenorul le-a cerut jucătorilor să își revină și să reintre în lupta pentru titlu.

Mauricio Pochettino a avut o întâlnire de o oră cu jucătorii la sediul lui Tottenham pentru a lămuri situațiile create de vara tumultuoasă și de începutul mediocru de sezon în Premier League.

Argentinianul le-a impus jucătorilor care nu s-au transferat în această vară, precum Eriksen, Rose sau Alderweireld, să treacă peste problemele personale și să se concentreze pe jocul londonezilor.

Toți cei trei fotbaliști s-au reunit cu coechipierii lor de la Tottenham, după ce s-au întors de la meciurile echipelor naționale din pauza competițională.

A fost prima ocazie în care Pochettino a avut la dispoziție toți jucătorii săi de când perioada de transferuri s-a încheiat.

Antrenorul finalistei de Champions League este dezamăgit de conducerea clubului, fiindcă i-au rămas în echipă rebeli, jucători care vor să plece și fotbaliști în plus. Acum că transferurile europene au înghețat până la iarnă, Eriksen, Rose, Alderweireld, Serge Aurier și Victor

Wanyama au rămas la club, chiar dacă își doreau să plece.

„Este important să ne concentrăm din nou. Conversația a avut loc cu toți jucătorii noștri, fotbaliști pe care îi vom avea până în ianuarie, când discuțiile despre transferuri vor reapărea", a zis Pochettino, conform The Sun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel