MASTERCHEF, scrisoare deschisă. "În atenția producătorilor Masterchef"

Bloggerul Cristian China Birta a redactat o "scrisoare deschisă" producătorilor Masterchef.

VEZI ȘI: Lovitura care îl poate îngenunchia pe Iohannis. CERERE ANI

În cele scrise, bloggerul a făcut referire la Andrei, un concurent de la emisiunea culinară care spunea despre el că este poet. Versurile sale vorbesc şi despre mâncare, după cum a exemplificat: „Printre fructele de goji, noi ne-am întâlnit/Tu te-ai dat cu ojă/Eu m-am ofilit". După alte câteva catrene, chefii au putut să şi guste din prăjitura lui Andrei. Deşi l-au apreciat pe tânăr, au concluzionat că s-a născut poet, dar nu bucătar. 

Iată scrisoarea lui Cristian China Birta:


Stimaţi producători,

Deşi au trecut câteva zile de când aţi difuzat primul episod din noul Masterchef, abia acum am reuşit să îmi strâng puterile să vă scriu această – hai să îi zicem aşa – scrisoare deschisă. Pentru că, jur, am avut nevoie de acest răstimp pentru a digera cu adevărat cutremurătoarele versuri pe care le-am auzit în emisiune. Motivul pentru care, de altfel, scriu aceste rânduri.

.....

Acestea fiind spuse, revin la motivul pentru care vă scriu: vă rog frumos să îmi spuneţi cum îl cheamă pe tânărul care nu a primit şorţul, dar care m-a lovit definitiv şi irefutabil cu devastatoarele versuri de mai jos. Căci vreau să îi cumpăr cartea de poezii (aşa a zis, că a scos o carte). Nu de alta, dar de unde a venit creaţia de mai jos trebuie să vină şi altele. Iar eu, fire ntelectuală, necesit astfel de inervări spiritualo-livreşti.

Reproduc poezia pe care am auzit-o, cu speranţa că 1. o să fi cât mai exact în reproducere 2. o să îmi spuneţi cum îl cheamă pe junele poet.

Printre florile de goji,
Noi ne-am întâlnit.
Tu te-ai dat cu ojă
Şi eu m-am ofilit.

Vă mulţumesc.

Scrisoarea integrală poate fi citită aici: Cristianchinabirta.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel