VIDEO: Mașină intrată într-o stație de autobuz. Sunt victime

O mașină a intrat într-o stație de autobuz. Conform ISU, au fost înregistrate victime.

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară. Un autoturism a intrat într-o stație de autobuz din Brașov. Mai multe echipaje medicale, dar și poliția, s-au deplasat imediat la fața locului. În urma impactului violent stația de autobuz a fost complet distrusă. 

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov au fost înregistrate victime, iar medicii au acordat imediat primul ajutor. 

”Este vorba despre un accident rutier, un autoturism a accidentat o persoană într-o stație de autobuz. Accidentul s-a soldat cu o victimă conștientă. Aceasta are o fractură deschisă a unui membru inferior, posibil amputat”, susține Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov. 

Două ambulanțe SMURD și o autospecială de pompieri, cu apă și spumă, au intervenit la locul accidentului. După ce a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Brașov. 

Nu se știe încă dacă șoferul autoturismului a intrat intenționat sau nu în stația de autobuz. Cert este că polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări în continuare. 

Vezi și: Realație de iubire Koveși - Ghiță. Victor Ponta: Este o manelizare 

Imagini surprinse de o jurnalistă din Brașov și făcute publice pe o rețea de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel