Marius Vintilă- Liviu Dragnea, schimb de replici în avion. Mircea Badea: Mi-e scârbă de specia asta

Duminică seară, președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost fotografiat în aeroport, în avion, a fost provocat. În acea seară aveau loc proteste și chiar au fost chemați oamenii la ora la care ateriza avionul, la aeroport. 

Unul dintre cei care l-au abordat este Marius Vintilă. Anterior, o tânără i-a spus președintelui PSD, în aeroport, că se duce direct în Piața Victoriei și că nu va câștiga el. Evident contrariat, liderul PSD a răspuns: ”Ce să câștig?”, iar protestatara i-a răspuns ”războiul împotriva poporului”. Liviu Dragnea a fost criticat pentru gestul de a se închina în fața unei asemenea replici. 

Dialog Vintilă-Dragnea, în avion

Liviu Dragnea nu a scăpat nici în avion. Marius Vintilă s-a dus la el și i-a spus următoarele lucruri, potrivit unui dialog postat pe blogul său

”Eu: – Domnu' Dragnea, mă numesc...(mi se pare de bun simț să mă prezint), și am lucrat ceva ani în mass-media. Aș vrea să vă spun cîteva lucruri. (Se ițesc cîteva capete care ascultă interesate ce spun. Îmi cam tremură vocea.)

Dragnea: (ridică privirea din carte, mă privește în ochi, așteaptă...)

Eu: – Aș fi vrut să pot să mă întîlnesc întîmplător cu cel mai puternic politician din țara mea și să îl felicit pentru activitatea pe care o are. Dar fiind vorba de dumneavoastră trebuie să vă spun...că eu cred că vă bateți joc de țara asta și mințiți un popor întreg. Vreți să legalizați hoția... (nu îmi vine să cred ce îi spun lui Dragnea!)

Dragnea (mă întrerupe): – ...pe ce vă bazați?

Eu: – Domnu' Dragnea, sunteți un politician bun. Mă uit acum în ochii dumneavoastră și îmi vine să vă cred. Dar amîndoi știm adevărul. Ce vă doresc eu e un proces cinstit în urma căruia să mergeți la pușcărie dacă asta meritați. (Nimănui pînă acum nu i-am mai dorit pușcăria drept în față.)

Dragnea: – Așa să fie. Deocamdată lumea pare să fie de acord cu...

Eu (îl întrerup): Care lume? Domnu' Dragnea, în țara asta jumătate din oameni vă urăsc, și aia e jumătatea educată, iar celeilalte jumătăți nu îi pasă de dumneavoastră. Să știți asta.

Mă ridic să plec, dar mă întorc...

Eu: – Atît am vrut să vă spun dacă tot am avut ocazia să stau de vorbă cu dumneavoastră. Am ales să nu tac, ca ceilalți oameni din avion care v-ar fi spus probabil același lucru. Și dacă credeți că e bine ce faceți, faceți în continuare!”. 

Comentariul lui Mircea Badea

”Un alt putzoi care are senzatia ca e educat si ca daca spune trei lozinci si doua insulte e foarte destept si a inteles el pe dracu sa-l ia. Mi-e scarba de specia asta de putzoi. Si de impotenta mamaligoasa a lui Dragnea.” a scris Mircea Badea pe Facebook. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy