Marius Tudose este noul președinte al CSM

Marius Tudose a fost ales președintele Consiliului Superior al Magistraturii, în urma unei ședințe care a fost prezidată de președintele Klaus Iohannios. 

Judecatorul Marius Tudose Badea are 42 ani și este membru CSM tot din 2011. El a intrat în magistratură în anul 1995 și a fost judecator la Judecătoria Slatina, Judecătoria Sectorului 4 și Judecătoria Sectorului 3. În cadrul acestei ultime instanțe a ocupat funcția de vicepreședinte, între 1 octombrie 2000 – 1 noiembrie 2001, și pe cea de președinte, din 1 noiembrie 2001 până în 6 ianuarie 2011.


CSM - alegeri președinte și vicepreședinte. Candidaţii la funcţia de preşedinte al CSM au fost judecătorii Alexandru Şerban şi Marius Tudose Badea, în timp ce procurorul Bogdan Gabor s-a înscris pentru funcţia de vicepreşedinte. Potrivit legii, preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii sunt aleși de plen, în prezența a cel puţin 15 membri ai consiliului, cu votul majorității membrilor acestuia.

CITEȘTE ȘI: CSM - alegeri președinte și vicepreședinte. Klaus Iohannis este așteptat la ședința de marți

CSM - alegeri președinte și vicepreședinte. Conform legii, președintele și vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii sunt aleşi de plen, în prezenţa a cel puţin 15 membri ai consiliului, cu votul majorităţii membrilor acestuia.

CSM - alegeri președinte și vicepreședinte. Proiectele de management ale candidaţilor au fost publicate, în 30 decembrie, pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel