Marius Ţeicu trece printr-o dramă. Apelul fiicei sale

Marius Ţeicu trece prin momente de cumpănă. Patricia, fiica compozitorului, este internată la Spitalul Fundeni unde este tratată pentru o boală gravă. Tânăra a făcut apel către toţi cei care vor să o ajute să doneze sânge pentru că are nevoie să facă transfuzie.

Marius Ţeicu trăieşte un adevărat coşmar de când a aflat că fiica lui s-a îmbolnăvit, scrie click.ro. Tânăra, mamă a doi copii mici, suferă de o afecţiune gravă şi are nevoie de sânge ca de aer. Ea a publicat un mesaj disperat pe Facebook în care îşi roagă prietenii şi cunoscuţii să doneze pentru ea.

"Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru, mai precis de sânge. Trebuie să fac zilele astea transfuzie de sânge urgent, însă grupa A pozitiv este în criză pe «piaţă», aşa că apelez la ajutorul vostru, dacă puteţi să donaţi pentru mine. E nevoie de sânge grupa A pozitiv (Rh pozitiv) si să specificati ca donaţi pentru mine. Vă mulţumesc şi... I need your blood!:))", a scris tânăra pe rețeaua de socializare.

Prietenii din mediul virtual ai fiicei lui Marius Țeicu au reacționat imediat la anunțul făcut de tânără și au sărit în ajutorul ei.

"Dragi prieteni, vă mulţumesc din toată inima pentru tot ce aţi făcut şi faceţi. E incredibil. Am primit tot ce trebuia pentru acum. Urmează să mai primesc la nevoie (face parte din tratament) şi datorită vouă voi avea tot ce trebuie de fiecare dată când va fi cazul. Sunt bine şi urmez cuminte tratamentul:)) să mă fac bine de tot şi... vă mulţumesc de o mie de ori", a mai scris fiica lui Marius Țeicu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel