Marius Şumudică a dezvăluit: Gigi Becali mi-a salvat familia. ”Indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta”

Marius Şumudică a dezvăluit că Gigi Becali, patronul FCSB, i-a salvat familia. 

”Vreau să scot un singur gest în evidență. Îi mulțumesc lui Gigi Becali. E un om extraordinar. N-am mai vorbit de 9 luni cu el , dar ce face el... mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac.

Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta.

S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi,” a dezvăluit Marius Șumudică într-o intervenție la emisiunea Liga DigiSport.

Totul s-a întâmplat după ce familia lui Marius Șumudică s-a infectat cu coronavirus. Gigi Becali a cumpărat un medicament din Rusia care se pare că vindecă oamenii infectați cu COVID. Medicamentul nu este acreditat de Uniunea Europeană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel