Marius Șumudică a fost demis de la Malatyaspor

Marius Șumudică a fost demis de la Malatyaspor (presa din Turcia)
Marius Șumudică a fost demis de la Malatyaspor (presa din Turcia)

Marius Șumudică a fost demis luni din funcția de antrenor al echipei Malatyaspor.

Potrivit jurnaliștilor de la cotidianul Ajansspor, clubul turc, aflat pe penultimul loc în prima ligă a Turciei, i-a reziliat contractul în diminieața zilei de luni.

Apoi, și clubul Malatyaspor a anunțat oficial demiterea lui Șumudică de la echipă. 

'Ne-am despărțit de antrenorul Marius Șumudică! Dorim să-i mulțumim pentru munca depusă, alături de staff-ul său, și să-i urăm succes în activitatea profesională', scrie în postarea celor de la Yeni Malatyaspor.

Marius Şumudică o pregătea pe Yeni Malatyaspor din data de 8 octombrie, când a preluat formaţia ce se afla pe poziţia a 17-a în Super Lig, semnând un contract valabil până la finalul sezonului.

Malatyaspor avea în acel moment 6 puncte din 8 etape, iar acum se află pe locul 20, cu 16 puncte din 23 de partide. Sâmbătă, Fatih Karagumruk SK (locul 11) a învins-o pe Malatyaspor cu 1-0, în etapa a 24-a. În vârstă de 50 de ani, Marius

Şumudică a mai antrenat în cariera sa formaţiile Rocar Bucureşti, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, FC Rapid, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep şi Rizespor. 

Citește și: Șumudică a încheiat 2021 pe ultimul loc în campionatul Turciei. Vezi articolul aici!

Citește și: Dan Petrescu și-a înjurat un fotbalist în timpul meciului CS Universitatea Craiova - CFR Cluj

CS Universitatea Craiova a egalat dramatic pe CFR Cluj, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

FR Cluj a condus-o cu 1-0 pe CS Universitatea Craiova încă din minutul 14, când Claudiu Petrila l-a învins pe Mirko Pigliacelli cu o execuție din afara careului, însă Dan Petrescu nu a fost nici pe departe liniștit.

Microfoanele de fond au captat cuvintele rostite de antrenorul CFR-ului, în minutul 28, către unul dintre jucătorii aflați în preajma sa.

Derapajul lui Dan Petrescu

'Vrei să te schimb acum? Joacă', a spus Dan Petrescu, cel care imediat l-a înjurat pe fotbalist, scrie Digi Sport.

Camerele nu au surprins cui i-au fost adresate cuvintele, dar comentatorul Digi Sport Ionuț Angheluță a transmis că înjurătura i-a fost adresată lui Billel Omrani, aflat în preajma antrenorului CFR-ului. Atacantul francez traversa atunci minute mai puțin bune și dispăruse din joc.

Billel Omrani, primul schimbat la CFR Cluj

În minutul 63, Dan Petrescu a făcut primele schimbări la Craiova, iar una dintre înlocuiri l-a vizat pe Billel Omrani, care i-a lăsat locul în teren lui Hadi Sacko.

După ce a fost înlocuit, Billel Omrani a bătut palma cu Dan Petrescu, dar nu a rămas pe banca de rezerve, ci a plecat direct la vestiar.

CS Universitatea Craiova - FC CFR 1907 Cluj 1-1, scor final decis în prelungirile partidei. Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel