Marius Stan, noul edil al Galațiului, vrea audit la Primărie

[] []

18 iun 2012 / 18:10
Salveaza PDF Comentarii
marius-stan
Descriere foto: marius-stan

Noul primar al Galațiului, Marius Stan, a declarat că va comanda un audit la Primărie,  înainte să-şi înceapă activitatea. Aceasta și-a exprimat și dorința unei noi organigrame în cadrul instituției.

 Noul primar al municipiului Galaţi, Marius Stan, şi noii consilieri locali şi-au primit luni certificatele doveditoare în urma alegerilor din 10 iunie, în cadrul unei festivităţi care a avut loc la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din oraş.

Preşedintele BEM Galaţi, judecătoarea Rodica Arhip, a fost cea care a înmânat fiecăruia certificatul, în cadrul unei ceremonii la care a participat şi arhiepiscopul „Dunării de Jos”, IPS Casian.

 Sâmbăta viitoare urmează să aibă loc şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Galaţi. USL a obţinut în acest for 19 mandate, PP-DD 5 mandate, iar Alianţa Pentru Progres 3 mandate.

 Noul primar ales al municipiului Galaţi a declarat jurnaliştilor, la finalul ceremoniei, că primul lucru pe care doreşte să-l facă este să comande un audit la Primărie.

 „Evident că va trebui să evaluăm ce este la Primărie în momentul de faţă, lucru pe care îl voi face cu specialişti; comandăm un audit, cum e normal şi firesc, trebuie să vedem înainte de a ne aventura - să spunem că facem un lucru sau altul - pe ce ne bazăm, să evaluăm resursele umane şi materiale pe care le are Primăria la momentul de faţă şi după aceea imediat vom începe treaba efectiv”, a declarat Marius Stan.

 

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84